Despre producători

Pachete tradiționale cadou

Poveste de Crăciun- de ce pachete tradiționale cadou

Te uiți pe fereastra înghețată și abia zăreșți jocul fulgilor de nea în timp ce te învăluie aroma cozonacului proaspăt scos din cuptor, iar privirea ți-e atrasă de luminițele colorate și cadourile de sub brad… ce să fie oare?! Cu siguranță ai înţeles că vorbim despre Crăciun, una dintre cele mai așteptate sărbători din an. Dar, cum ar fi un Crăciun ca altă dată? În care “a dărui” să vină din suflet, în mod natural. Să dăruim lucruri simple, făcute cu suflet, de mâinile și pasiunile oamenilor. Asta înseamnă pachete tradiționale cadou!

Dincolo de valoarea spirituală a acestei zile speciale, Crăciunul înseamnă tihna alături de cei dragi și bucuria de dărui și a primi un cadou atât pentru cei mici cât și pentru cei mari!

Despre Crăciun există o mulțime de povești, legende, tradiții și obiceiuri fascinante pe care te provocăm să le descoperi chiar tu! Conform tradiției, oferirea cadourilor celor dragi reprezintă un gest de generozitate, prin care se demonstrează recunoștința, iubirea și respectul față de cei cărora le oferim cadourile. Dar de ce să nu facem și un bine pentru cei de la care cumpărăm cadourile? Să încurajăm micii producători locali? Așa ne-a venit ideea de pachete tradiționale cadou.

Cum ne pregătim?

În acest an vă provocăm să readuceți în casele voastre mireasma Crăciunului de altădată. Nord Natural vă vine în ajutor cu niște sugestii de cadouri speciale pe care le puteți dărui apropiaților: pachete tradiționale cadou, cu delicatese românești. Cadourile noastre sunt numai bune de oferit celor din familie, prietenilor dragi, colegilor şi conţin o paletă diversă de produse alimentare româneşți, sănătoase, gustoase şi la un preţ corect. Furnizorii noştri reprezintă mici afaceri locale şi familiale din sectorul agro-alimentar, marea majoritate fiind din vestita Bucovină. Artizanii locali folosesc ingredientele locului şi reţete străvechi, punând multă grijă și pasiune în tot ceea ce produc.

Ce poți oferi în dar?

Cu pachete tradiționale cadou-cu produse autentice pentru masa de sărbători nu dai greș, niciodată! Pentru toate gusturile și vârstele, întotdeauna binevenite.

Printre delicatesele autentice pe care le puteți găsi în coșuri amintim: brânzeturi, preparate din carne, păstrăv, zacuscă tradiţională, dulcețuri și siropuri din fructe de munte, inegalabilii cozonaci, ciocolată de casă, vin ecologic, spumant și multe altele. Nu putem aminti Bucovina fără să ne gândim la puritatea naturii, bogăţiile naturale, istorice, culturale şi bineînţeles gastronomice. Nord Natural reprezintă o punte între micii agricultori şi procesatori locali şi consumatorii urbani care doresc să aibă acces la produse autentice româneşți, locale, tradiţionale, sănătoase şi gustoase în acelaşi timp.

Bucurie și iubire

Ce poate fi mai frumos în această magnifică atmosferă de sărbătoare decât să oferi un dar care să aducă bucurie celor dragi ție? Hai să ieșim din tiparele clasice și să facem acest an unic prin cadoul ales. Oferind pachete tradiționale cadou de la Nord Natural nu aduceți bucurie doar celor cărora le dăruiți ci și micilor producători, care cu atâta drag le pregătesc.

Mai multe informaţii despre noi şi proiectul Nord Natural găsiţi aici:

www.NordNatural.ro și https://www.facebook.com/delicatesedinbucovina

Sărbători autentice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.