Afișez toate cele 3 rezultate

Arată 36

Bere Călimani 500 ml

6.00 lei
Berea Călimani, care poartă numele masivului cu același nume din lanțul Carpaților Orientali, este o bere blondă superioară, cu o concentrație de a­lcool de 4,6% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava. Ingrediente: apă bună din vestitele izvoare ale Berchișeștiului, malț blond, cereale nemalțificate (orz), hamei natural din două soiuri cultivate în Transilvania și care conferă gustul specific amărui și aromat specific acestei beri, adăugat după o rețetă proprie acestui sortiment, drojdie de bere atent selecționată. Catacteristici: Berea “Călimani” este un produs de calitate superioară cu o mare capacitate de a potoli setea datorită conținutului de săruri, substanțe amare, alcool și bioxid de carbon. Ambalaj: Sticlă 500 ml

Bere Solca 500 ml

7.00 lei
Solca, o marcă de tradiție din anul 1810 și readusă pe piață de societatea S.C. Bermas S.A. Suceava, este o bere blondă superioară, cu o concentrație de a­lcool de 4,8% vol. Ingrediente: apă buna din vestitele izvoare ale Berchișeștiului, malț blond, hamei românesc din doă soiuri consacrate și care conferă gustul special amărui și aromat specific acestei beri, adăugat după rețeta proprie, drojdie de bere atent selecționată. Caracteristici: Berea “Solca” se obține după o tehnologie clasică proprie, omologată, din materii prime de calitate superioară, fiind considerată o bere specială. Berea “Solca” se obține după tehnologia clasică de fabricare a berii. Se utilizează numai malț blond fără adaos de cereale nemalțificate, hamei autohton din cele doua varietati. Ambalaj: Sticlă 500 ml

Bere Suceava Clasic 500 ml

6.00 lei

Suceava Clasic, care poartă numele Suceava, este o bere blondă superioară de larg consum, cu o concentrație de a­lcool de 4,4% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

Bere blondă pasteurizată

Ingrediente: apă bună din vestitele izvoare ale Berchișeștiului, malț blond, cereale nemaltificate(orz), hamei natural din două soiuri cultivate în Transilvania și care conferă gustul amar și aroma specifică acestei beri, drojdie de bere atent selecționată.

Caracteristici: Berea “Suceava Clasic” se obține după o tehnologie clasică proprie, omologată, din materii prime de calitate superioară, fiind considerată una dintre cele mai naturale, nutritive și populare bauturi. Berea “Suceava Clasic” îmbină armonios gustul și aroma de hamei, malț cu aromă fină și prospețimea spicelor de orz.

Ambalaj: Sticlă 500 ml