Afișez toate cele 9 rezultate

Arată 36

Biscuiții pescarului – Bisou 200 g

17.50 lei
Ambalare: pungă Gramaj: 200 g Ingrediente:  făină albă de grâu, zahăr, unt, ouă, alune, miez de nucă, stafide, rahat, praf de copt, amoniu, vanilie, sare.

Cookies – Bisou 170 g

19.00 lei
Ambalare: pungă Gramaj: 170 g Ingrediente:  făină albă de grâu, zahăr brun, zahăr, unt, ouă, ciocolată callebaut 25%, praf de copt, bicarbonat de sodiu, vanilie, maia deshidratată, sare.

Crackers cu chilli – Bisou 100 g

8.50 lei
Ambalare: pungă Gramaj: 100 g Ingrediente:  făină albă de grâu, drojdie de bere, maia deshidratată (culturi sălbatice pe bază de faină de secară și grâu, conservant: acid ascorbic, enzime), ulei din turte de măsline, grăsime vegetală nehidrogenată, bicarbonat de sodiu, extract de malț din orz, sare, chilli 0,5%, piper.

Crackers cu oregano – Bisou 100 g

8.50 lei
Ambalare: pungă Gramaj: 100 g Ingrediente:  făină albă de grâu, drojdie de bere, maia deshidratată (culturi sălbatice pe bază de faină de secară și grâu, conservant: acid ascorbic, enzime), ulei din turte de măsline, grăsime vegetală nehidrogenată, bicarbonat de sodiu, extract de malț din orz, sare, oregano 1%.

Crackers cu sare – Bisou 100 g

8.50 lei
Ambalare: pungă Gramaj: 100 g Ingrediente:  făină albă de grâu, drojdie de bere, maia deshidratată (culturi sălbatice pe bază de faină de secară și grâu, conservant: acid ascorbic, enzime), ulei din turte de măsline, grăsime vegetală nehidrogenată, bicarbonat de sodiu, extract de malț din orz, sare.

Crostini – Bisou 100 g

9.00 lei
Ambalare: pungă Gramaj: 100 g Ingrediente:  french baguette (*făină albă de grâu, maia deshidratată, sare), ulei din turte de măsline, rozmarin, ceapă, usturoi.

Grisine cu ceapă – Bisou 250 g

18.00 lei
Ambalare: pungă Gramaj: 250 g Ingrediente: făină albă de grâu 650, ulei din turte de măsline 4%, drojdie de bere, untură de porc, extract de malț din orz, griș, sare, ceapă deshidratată 2%.

Grisine cu rozmarin – Bisou 250 g

18.00 lei
Ambalare: pungă Gramaj: 250 g Ingrediente: făină albă de grâu 650, ulei din turte de măsline 4%, drojdie de bere, untură de porc, extract de malț din orz, griș, sare, rozmarin 1,8%.

Grisine simple – Bisou 250 g

18.00 lei
Ambalare: pungă Gramaj: 250 g Ingrediente: făină albă de grâu 650, ulei din turte de măsline 4%, drojdie de bere, untură de porc, extract de malț din orz, griș, sare.

Nu știm ce să facem: să-ți recomandăm gustările Bisou sau să nu ți le recomandăm? Ce ne facem noi după aceea dacă ne trezim cu telefoane și mailuri de la tine să ne cerți că “ce mi-ați făcut, că nu mă pot opri din ronțăit?” Sau, și mai și, că vrei să mai comanzi și noi nu mai avem? Crănțănele, biscuiți, prăjiturici, grisine, făcute cu ingrediente autohtone după rețete internaționale – iată aceste delicioase momeli cu care cei de la Bisou te prind în plasa lor și nu-ți mai dau drumul. Cranț, cranț, cranț!