Afișez toate cele 38 de rezultate

Arată 36

Ceai de scoruș negru – Leacuri din Bucovina 100 g

17.50 lei

100% natural

Gramaj: 100 g

Acțiuni: pe lângă antioxidanți importanți, scorușul negru conține și vitamina C din belșug, care stimulează activitatea celulelor albe și ajută la producerea colagenului.

Indicații: studii recente au dovedit faptul că fructele de scoruș negru au un impact direct asupra răcelii și a infecțiilor bacteriene de la nivelul căilor respiratorii, iar conținutul ridicat de potasiu din aceste fructe are efecte benefice asupra sănătății inimii.

Gălbiori uscați – Leacuri din Bucovina 100 g

35.00 lei

Gramaj: 100 g

Ambalare: pungă

Descriere: Gălbiorii sunt printre cele mai preferate ciuperci sălbatice de prin Bucovina.

Prin procesul de deshidratare, toată apa din ele se evaporă în ritmul potrivit, accentuând gustul, fiind mai intens și mai delicios ca al celor proaspete.

Ceai de floare de soc – Leacuri din Bucovina 50 g

14.50 lei
Ambalaj: 50 g Gramaj: 50 g Acțiuni: Preparatele din flori de soc au acțiune imunostimulantă, antitusivă și emolientă. Se utilizează ca adjuvant la buna funcționare a rinichilor, ajută la menținerea greutății corporale în limite normale, poate fi un înlocuitor natural al paracetamolului/aspirinei, administrat în stările febrile.

Ceai de măceș – Leacuri din Bucovina 100 g

18.00 lei
100% natural Gramaj: 100 g Acțiuni: datorită conținutului mare de vitamine, măceșul este un excelent vitaminizant natural. Vitamina C condiționează buna funcționare a celulelor, ea jucând un rol esențial în procesele metabolice fundamentale, și anume în reacțiile de oxido-reducere și în respirația celulară. Indicații: preparatele alimentare din măceșe sunt indicate în prevenirea și tratarea răcelilor, a gripei, la bolnavii cu hipovitaminoză și la cel aflați în convalescență, ca tonic și stimulent general.

Ceai de mentă – Leacuri din Bucovina 50 g

11.50 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 50 g Acțiuni: stimulează secreția și eliminarea bilei, combate greața; antiseptic, anaglezic și decongestionant al căilor respiratorii.

Ceai de mușețel – Leacuri din Bucovina 50 g

15.00 lei
Gramaj: 50 g Ambalaj: pungă Acțiuni: Mușețelul este folosit pentru ameliorarea rănilor, ulcerului, eczemelor, iritațiilor, durerilor reumatice și hemoroizilor; are unele efecte de relaxare a problemelor digestive, printre care stările de greață, diareea și indigestia.

Ceai de codițe de cireșe – Leacuri din Bucovina 50 g

9.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 50 g Acțiuni: Se utilizează ca adjuvat în: afecțiuni ale tractului urinar, edeme, diaree. Contribuie la funcționarea normală a aparatului urinar precum și la eliminarea lichidelor reținute în exces în corp.

Ceai de cătină – Leacuri din Bucovina 100 g

22.50 lei
100% natural Gramaj: 150 g Acțiuni: datorită conținutului mare de vitamine, este un excelent vitaminizant natural. Vitamina C condiționează buna funcționare a tuturor celulelor, ea jucând un rol esențial în procesele metabolice fundamentale, și anume în reacțiile de oxido-reducere și în respirația celulară. Indicații: în medicina tradițională, fructul de cătină se utilizează datorită proprietăților tonifiante generale, antiscorbutic, astringent și bactericid în diferite tipuri de afecțiuni: avitaminoze, diaree, anemii, boli de ficat, astenie de primăvară, în tratamentul răcelilor, gripei, al oboselii generalizate, viroze respiratorii, pojar, afecțiuni gastroduodenale, ateroscleroză.

Ceai cardio – Leacuri din Bucovina 60 g

13.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 60 g Ingrediente: flori și frunze de păducel, cimbrișor, roiniță, coada șoricelului, floare de tei, traista ciobanului. Acțiuni: Adjuvant în tulburările de ritm cardiac, înțepături, spasme, palpitații, oboseală cardiacă, insuficiență cardiacă, predispoziție la infarct.

Ceai de păducel frunze și flori – Leacuri din Bucovina 50 g

10.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 50 g Acțiuni: Susține sănătatea aparatului cardiovascular, reglează ritmul cardiac, ajută la reducerea iritabilității și îmbunătățește circulația sanguină la nivelul miocardului.

Ceai de roiniță – Leacuri din Bucovina 50 g

13.00 lei

Ambalaj: pungă

Gramaj: 50 g

Acțiuni: adjuvant în susținerea sănătății căilor respiratorii superioare din perioadele reci ale anului, sedativ, antiseptic, reduce agitația și îmbunătățește stările cognitive, stimularea producerii și eliminării de bilă, reducerea stărilor de greață.

Ceai de roiniță cu scoruș negru – Leacuri din Bucovina 200 g

25.00 lei
100% natural Gramaj: 200 g Acțiuni: culegătorii de plante de leac spun că în medicina tradițională acestea se întrebuințează ca remediu pentru reglarea psiho-emoțională, normalizarea funcției cardiace și ameliorarea proceselor cognitive. Indicații: se utilizează ca stimulent al memoriei, antiseptic, slab antidiareic, reduce agitația și îmbunătățește procesele cognitive; administrat seara, favorizează instalarea somnului, luptă eficient contra durerilor de cap, migrene, nevralgii, vertij, indigestii, colici gastro-intestinale, enterocolite cronice, grețuri, herpes.

Ceai de sunătoare – Leacuri din Bucovina 100 g

15.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 100 g Acțiuni: Contribuie la menținerea sistemului imunitar, diminuează spasmele la nivel abdominal, scade secreția gastrică, este utilizată ca și adjuvant la combaterea stărilor anxioase/depresive.

Ceai de sunătoare – Leacuri din Bucovina 150 g

24.00 lei
100% natural Gramaj: 150 g Acțiuni: Sunătoarea este cunoscută pentru proprietățile sale antidepresive, antibacteriene, calmante și antivirale. Indicații: se utilizează cu succes în ameliorarea problemelor digestive, contribuind la eliminarea toxinelor din organism, reglează tranzitul intestinal, ajută la ameliorarea stărilor depresive, în perioadele de stres, irascibilitate, insomnie și agitație.

Ceai gastric – Leacuri din Bucovina 50 g

15.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 50 g Ingrediente: roiniță, sunătoare, flori de gălbenele, flori de salcâm, flori de mușețel. Acțiuni: Antiseptic intestinal, diminuează secreția gastrică, calmează senzația de arsuri la stomac, are efect cicatrizant, antiinflamator, antispastic.

Ceai glicemic – Leacuri din Bucovina 60 g

15.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 60 g Ingrediente: frunze de afin, frunze de nuc, teci de fasole, frunze de dud, salvie. Acțiuni: Reglează metabolismul glucidic, ajută la scăderea glicemiei, contribuie la funcționarea normală a pancreasului, adjuvant în diabetul zaharat.

Ceai hepatic – Leacuri din Bucovina 50 g

13.00 lei
Ambalaj: 50 g Gramaj: 50 g Ingrediente: gălbenele, flori de mușetel, cătină, coada șoricelului, sunătoare. Actțiuni: Facilitează digestia prin reglarea secreției biliare, stimulează regenerarea celulelor hepatice, adjuvant în caz de hepatită/ciroză hepatică, protejează ficatul de efectele distructive.

Ceai pentru colesterol – Leacuri din Bucovina 50 g

14.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 50 g Ingrediente: Fructe de maceș, coada calului, frunze de urzică, frunze de afin, frunze de mesteacăn, mentă. Acțiuni: Ceaiul pentru colesterol are multiple efecte supra organismului uman: adjuvant în eliminarea colesterolului rău, a acidului uric din sânge, scade tensiunea, reduce cantitatea de zahăr din sânge, contribuie la formarea de bilă.

Ceai de afin frunze – Leacuri din Bucovina 50 g

15.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 50 g Acțiuni: Ceaiul de frunze de afin contribuie la detoxifierea tractului intestinal/urinar, menținerea în concentrații normale a glucozei din sânge. Are efect antiinflamator, astringent, antidiareic, hipoglicemiant, antihemoragic. Se utilizeazaă ca adjuvant în: enterocolită, diaree, hemoroizi, diabet zaharat, reumatism, gută, infecții urinare.

Ceai pentru gută – Leacuri din Bucovina 80 g

16.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 80 g Ingrediente: ienupăr, teci de fasole, frunze de urzică, frunze de mesteacăn, coada calului. Acțiuni: Elimină acidul uric, contribuie la ameliorarea durerilor musculare/osoase/pelviene, are efect analgezic, antiiflamator, sedativ nervos, remineralizant.

Ceai pentru imunitate – Leacuri din Bucovina 100 g

15.00 lei
100% natural Gramaj: 100 g Ambalaj: pungă Conținut: fructe de măceș, urzică, fructe de cătină, fructe de aronia, flori de soc, hibiscus. Acțiuni: Contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar. Are efecte benefice în cazul răcelii, bronșitei și al asteniilor de orice natură.

Ceai pentru slăbit – Leacuri din Bucovina 50 g

17.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 50 g Ingrediente: busuioc, iarbă de lămaie, hibiscus, flori de soc, mesteacăn, păpădie. Acțiuni: Amestecul de plante controlează greutatea corporală fiind un factor important în detoxifierea organismului.

Ceai pulmonar – Leacuri din Bucovina 50 g

17.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 50 g Ingrediente: trei frați pătați, patlagină, muguri de pin, cimbrișor, sovârf. Acțiuni: Amestecul de plante contribuie la menținerea sănătății tractului respirator, ajută la expectorație si la calmarea stărilor gripale.

Ceai renal – Leacuri din Bucovina 60 g

12.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 60 g Ingrediente: salvie, flori de soc, codițe de cirese, mentă frunze, merișor frunze. Acțiuni: Adjuvant în infecții urinare, antiinflamator, astringent, ameliorează spasmele, previne infecția la nivelul căilor urinare.

Ceai de frunze de afin cu merișor – Leacuri din Bucovina 200 g

25.00 lei
100% natural Gramaj: 200 g Acțiuni: ceaiul din frunze de afin este foarte apreciat în tratarea diabetului zaharat, fiind și un capilaroprotector, antiinflamator. Indicații: Indicații: se utilizează ca adjuvant în tratamentul diabetului, detoxifierea tractului urinar și a tractului intestinal; are efect antiseptic intestinal, hemostatic, astringent, antiacid și vitaminizant.

Ceai de frunze de cimbrișor cu măr – Leacuri din Bucovina 200 g

24.00 lei
100% natural Gramaj: 200 g Acțiuni: ceaiul din frunze de cimbrișor este excelent dezinfectant, este util în infecțiile respiratorii, intestinale și urinare. Indicații: se utilizează ca adjuvant în hepatite, colici biliare, răceală, gripă, bronșite, astm bronșic, pneumonii, amigdalite, rinite, faringite.

Ceai de frunze de zmeur cu măceș – Leacuri din Bucovina 200 g

25.00 lei
100% natural Gramaj: 200 g Acțiuni: ceaiul din frunze de zmeur este o băutură aromată, fină, parfumată, apreciat ca fiind ceaiul femeilor, datorită efectelor benefice pe care le aduce în general asupra sănătății feminine la toate vârstele. Indicații: se utilizează ca adjuvant în tratamentul diabetului, în caz de afecțiuni la rinichi și vezica urinară, are efect antiseptic intestinal, hemostatic, astringent, antiacid și vitaminizant.

Ceai de gălbenele – Leacuri din Bucovina 150 g

25.50 lei
100% natural Gramaj: 150 g Acțiuni: acționează ca un cicatrizant intern, fiind folosit pentru a trata crampele abdominale, gastrita și ulcerul gastric, ulcerul duodenal, inflamațiile de colon, hemoroizii și bolile de ficat. Indicații: detoxifică ficatul, antiinflamator asupra colecistului, normalizează secreția de bilă; ceaiul de gălbenele combinat cu mușețel, mentă sau sunătoare este utilizat în tratarea ulcerului gastric și duodenal.

Ceai de gălbenele – Leacuri din Bucovina 50 g

12.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 50 g Acțiuni: Ceaiul de gălbenele are multiple intrebuințări printre care : tratarea crampelor abdominale, gastrită, ulcerul gastric, inflamațiile de colon, hemoroizii precum și bolile de ficat.

Ceai cu soacra – Leacuri din Bucovina 50 g

14.00 lei
Ambalaj: pungă Gramaj: 50 g Ingrediente: Coajă si sâmburi de struguri negri (tescovină). Acțiuni: Tescovina, supranumită si "mina de antioxidanți", este unic remediu natural considerat mai puternic de cincizeci de ori decât vitamina E datorită proprietăților sale antioxidante.

Ceai cu Moșu – Leacuri din Bucovina 50 g

18.00 lei
100% natural Gramaj: 50 g Ambalaj: borcan Conținut: mere, fructe de pădure, hibiscus, scorțișoară, iarbă de lămâie. Acțiuni: Amestecul de fructe și aroma unică a acestora vin în completarea zilelor de iarnă, oferindu-ți momente relaxante alături de cei dragi.

Ceai antisovietic – Leacuri din Bucovina 50 g

18.00 lei
100% natural Gramaj: 50 g Ambalaj: borcan Conținut: roiniță, măceș, ienupăr, tescovină, aronia. Acțiuni: Contribuie la scăderea tensiunii arteriale, adjuvat în caz de insomnie/tulburări ale somnului; în afecțiunile aparatului digestiv, fructele de maceș au efecte în hepatită cronică, gastrită, senzația de vomă..

Ceai cu țiganii – Leacuri din Bucovina 50 g

18.00 lei
100% natural Gramaj: 50 g Ambalaj: borcan Conținut: salvie, busuioc, merișoare, mure, zmeură, hibiscus. Acțiuni: Oferă energie si detoxifiază organismul, combate îmbătrânirea sistemului nervos, perfect pentru orice moment al zilei.

Ceai de fructe din livadă – Leacuri din Bucovina 100 g

25.00 lei
100% natural Gramaj: 100 g Ambalaj: borcan Conținut: gutui, stafide, pere, măceș, hibiscus. Acțiuni: puternic vitaminizant, stimulent al memoriei, protejează organismul împotriva stresului, crește pofta de mâncare.

Ceai de fructe și fuior de zăpadă – Leacuri din Bucovina 100 g

25.00 lei
100% natural Gramaj: 100 g Ambalaj: borcan Conținut: merișor, ienupăr, mere, muguri de brad, vișine, flori de salcâm. Acțiuni: puternic vitaminizant, stimulent al memoriei, protejează organismul împotriva stresului, crește pofta de mâncare.

Ceai di fructi uscati – Leacuri din Bucovina 100 g

31.00 lei
100% natural Gramaj: 100 g Ambalaj: borcan Conținut: măr, măceș, coacăz negru, scoruș negru, coajă de lămâie. Acțiuni: puternic vitaminizant, stimulent al memoriei, protejează organismul împotriva stresului, crește pofta de mâncare.

Ceai de fructe din pruncie – Leacuri din Bucovina 100 g

31.00 lei
100% natural Gramaj: 100 g Ambalaj: borcan Conținut: pere, mere, vișine, căpșuni sălbatice, coacăze, lămâie. Acțiuni: puternic vitaminizant, stimulent al memoriei, protejează organismul împotriva stresului, crește pofta de mâncare.

Ceai de fructe de pădure – Leacuri din Bucovina 100 g

31.00 lei
100% natural Gramaj: 100 g Ambalaj: borcan Conținut: zmeur, mur, afine negre, afine roșii, măceș. Acțiuni: puternic vitaminizant, stimulent al memoriei, protejează organismul împotriva stresului, crește pofta de mâncare.

Ehei, câte leacuri din natură nu știau bunicile noastre… Pentru ele, orice durere, orice suferință putea trece ca luate cu mâna sau măcar ostoite cu un ceai, o plantă, o vrajă. Toate aceste cunoștințe sunt pe cale să se piardă și la un moment dat chiar se vor pierde, dacă nu ar exista oameni precum cei de la Leacuri din Bucovina, care știu că plantele au o putere magică, doar să vrei și să știi s-o folosești. Leacurile din Bucovina, adică ceaiuri, fructe și ciuperci uscate, sunt făcute din plante naturale culese, preparate și uscate fix așa cum ar face-o și bunicile din sat. Și mai au încă două ingrediente magice, tot după rețeta lor, pe care n-o spun decât cui are urechi să audă: iubirea și pofta de viață bună.