Afișez toate cele 10 rezultate

Arată 36

Ciocolată de casă asortată – Pale 200 g

22.50 lei
Gramaj: 200 g Ambalare: pungă Descriere: Ciocolată de casă asortată preparată doar din ingrediente naturale și cu multă dragoste! În sortimentul acesta se regăsesc următoarele variante de ciocolată: simplă cu cacao, ciocolată albă cu fistic, ciocolată cu lavandă și ciocolată albă cu merișoare. Ingrediente: lapte praf, zahăr, unt, esențe, cacao, fistic, fulgi de migdale, stafide, goji, merișoare, afine, flori de lavandă.

Ciocolată de casă asortată la cutie- Pale 240 g

30.00 lei
Gramaj: 240 g Ambalare: cutie Descriere: Ciocolată de casă asortată preparată doar din ingrediente naturale și cu multă dragoste! În sortimentul acesta se regăsesc următoarele variante de ciocolată: simplă cu cacao, ciocolată albă cu fistic, ciocolată cu lavandă și ciocolată albă cu merișoare. Ingrediente: lapte praf, zahăr, unt, esențe, cacao, fistic, fulgi de migdale, stafide, goji, merișoare, afine, flori de lavandă.

Ciocolată de casă cu cacao – Pale 200 g

22.50 lei
Gramaj: 200 g Ambalare: pung[ Descriere: Ciocolată de casă preparată doar din ingrediente naturale și cu multă dragoste! Ciocolată simplă cu cacao si fulgi de migdale, pentru pofticioși pretențioși. Ingrediente: lapte praf, zahăr, unt, cacao, fulgi de migdale și esențe.

Ciocolată de casă cu lavandă – Pale 200 g

22.50 lei
Gramaj: 200 g Ambalare: pungă Descriere: Ciocolată de casă preparată doar din ingrediente naturale și cu multă dragoste! Ciocolată extrem de aromată cu flori de lavandă și afine. Ingrediente: lapte praf, zahăr, unt, lavandă, flori de lavandă și esențe.

Cutiuța cu surprize – Pale 500 g

51.00 lei
Gramaj: 500 g Ambalare: cutie Descriere: Biscuiți de catifea cu scorțișoară și cafea, Ciocolată de casă cu trandafir, Nuci. Ingrediente: Biscuiți de catifea cu scorțișoară și cafea: unt, zahăr, făină grâu, făină de migdale, ciocolată, cafea, amidon de pumb, migdale, scorțișoară, esențe. Ciocolată de casă cu trandafir: lapte praf, zahăr, unt, esențe, petale de trandafir. Nuci:  unt, făină, zahăr, cacao, ouă, nuci, stafide, cafea solubilă, esențe.

Biscuiți cu ciocolată – Pale 150 g

14.00 lei
Gramaj: 150 g Ambalare: pungă Descriere: Biscuiți cu ciocolată preparați doar din ingrediente naturale și cu multă dragoste! Ingrediente: făină, zahăr, praf de copt, sare, ouă de casă, ciocolată, cacao, unt.

Biscuiți de catifea cu scorțișoară și cafea – Pale 220 g

23.00 lei
Gramaj: 220 g Ambalare: pungă Descriere: Biscuiți de catifea cu scorțișoară și cafea preparați doar din ingrediente naturale! Ingrediente: unt, zahăr, făină grâu, făină de migdale, ciocolată, cafea, amidon de pumb, migdale, scorțișoară, esențe.

Biscuiți inimoși – Pale 250 g

23.00 lei
Gramaj: 250 g Ambalare: pungă Descriere: Biscuiți inimoși preparați doar din ingrediente naturale! Ingrediente: unt, zahăr, nuci, migdale, făină, ouă de casă, praf de copt, esențe naturale, gem de caise/zmeură.

Nuci – Pale 200 g

25.00 lei
Gramaj: 200 g Ambalare: pungă Descriere: Nucile sunt preparate doar din ingrediente naturale! Ingrediente: unt, făină, zahăr, cacao, ouă, nuci, stafide, cafea solubilă, esențe.

Sărățele cu brânză – Pale 200 g

22.00 lei
Gramaj: 200 g Ambalare: pungă Ingrediente: făină de grâu, unt, smântână, ouă, cașcaval, brânză sărată, drojdie, chimen, sare.

Sunt multe produse care se luptă să-ți îndulcească ziua – la propriu. Ei, uite că dulciurile de casă marca Pale fac cum fac și reușesc să ți-o îndulcească și la figurat. Pune producătorul local Palela Holca ceva în ele – pe lângă lavandă, fulgi de migdale, fistic, stafide, cafea, cacao sau merișoare – care nu doar îți gâdilă papilele gustative într-un fel foarte plăcut, ci-ți și dau o stare de bună dispoziție de-ndată ce le savurezi. Am întreba-o pe Palela ce anume, dar cred că știm deja: propria ei fericire de a le face.