Afișez toate cele 5 rezultate

Arată 36

Paste Bucovina cu dovleac plăcintar – 250 g

12.50 lei
Gramaj: 250g Ambalare: pungă. Descriere: Produs VEGETARIAN ȘI DE POST, produs din făină de grâu dur și dovleac plăcintar. Timp de fierbere recomandat 8 minute.

Paste Bucovina cu spanac – 500 g

13.50 lei
Gramaj: 500 g Ambalare: pungă Descriere: Produs VEGETARIAN ȘI DE POST, produs din făină de grâu dur, și extract BIO din spanac. Timp de fierbere recomandat 10 minute.

Paste Bucovina cu turmeric – 250 g

13.50 lei
Gramaj: 250g Ambalare: pungă. Descriere: Produs VEGETARIAN ȘI DE POST, produs din făină de grâu dur și turmeric. Timp de fierbere recomandat 6 minute.

Paste spirale Bucovina – 500 g

12.50 lei
Gramaj: 500g Ambalare:pungă Descriere: Paste spirale Bucovina produse din făină de grâu dur. Timp de fierbere recomandat 10 minute.

Paste subțiri cu ou Bucovina – 250 g

11.50 lei
Gramaj: 250 g Ambalare: pungă Descriere: Paste înguste cu ou, tip fidea. Produse doar din ouă și din făină de grâu dur. Timp de fierbere recomandat 10 minute.

Dacă ar fi să denumim în câteva cuvinte povestea Pastelor de Bucovina ale producătorului local Ani Dumbravă, i-am spune ,,Întoarcerea la origini”. Asta pentru că Ani a reușit să îmbine rețeta de tăiţei a bunicii cu meşteşugul învăţat în Italia. Rezultatul? Câteva sortimente de paste din grâu dur, cu ou sau vegetariene, uscate natural și colorate tot cu ingrediente naturale (spanac, roşii sau sfeclă roşie) care ar scoate și un “Si!” spus din inimă de un bucătar italian, și un „Vai, cât de bune sunt!” exclamat de un compatriot de-al nostru pasionat de paste.