Afișez toate cele 3 rezultate

Arată 36

Paste Bucovina pentru pitici voinici – 400 g

12.75 lei
Gramaj: 400 g Ambalare: pungă Descriere: Paste înguste tip tagliatelle produse doar din faină de grâu dur, cu spanac, morcovi și roșii. Timp de fierbere recomandat 8 minute.

Paste spirale Bucovina – 400 g

11.90 lei
Gramaj: 400g Ambalare:pungă Descriere: Paste spirale Bucovina produse din făină de grâu dur. Timp de fierbere recomandat 10 minute.

Paste subțiri cu ou Bucovina – 250 g

11.05 lei
Gramaj: 250 g Ambalare: pungă Descriere: Paste înguste cu ou, tip fidea. Produse doar din ouă și din făină de grâu dur. Timp de fierbere recomandat 10 minute.

Dacă ar fi să denumim în câteva cuvinte povestea Pastelor de Bucovina ale producătorului local Ani Dumbravă, i-am spune ,,Întoarcerea la origini”. Asta pentru că Ani a reușit să îmbine rețeta de tăiţei a bunicii cu meşteşugul învăţat în Italia. Rezultatul? Câteva sortimente de paste din grâu dur, cu ou sau vegetariene, uscate natural și colorate tot cu ingrediente naturale (spanac, roşii sau sfeclă roşie) care ar scoate și un “Si!” spus din inimă de un bucătar italian, și un „Vai, cât de bune sunt!” exclamat de un compatriot de-al nostru pasionat de paste.