Afișez toate cele 2 rezultate

Arată 36

Gourmet tartinabil cu alune de pădure – Primitiv Foods 240 g

25.00 lei
Gramaj: 240 g Ambalare: borcan Descriere: gourmet tartinabil cu alune de pădure, cu un gust și o textură deosebită față de mierea clasică, la care se adaugă proprietățile alunelor de pădure. Perfect pentru întins pe pâine, amestecat în iaurt sau lapte cu cereale, ca o simplă gustare sau în diferite rețete culinare.  

Gourmet tartinabil cu alune de pădure și roșcove – Primitiv Foods 240 g

25.00 lei
Gramaj: 240 g Ambalare: borcan Descriere: Gourmet tartinabil cu Alune de Pădure și Roșcove (Carob), cu un gust și o textură deosebită  față de mierea clasică, la care se adaugă și propietățile alunelor de pădure și a roșcovelor. Perfect pentru întins pe pâine; amestecat în iaurt sau lapte cu cereale, ca o simplă gustare sau în diferite rețete culinare.

Multe “minuni” mai găsești azi în miere. Din varii motive, multe dintre sortimentele de miere pe care le poți cumpăra sunt pline de zahăr, de tot soiul de aditivi, de conservanți. Trist. Cu totul altfel stau lucrurile în cazul mierii Primitiv Foods, făcute de cuplul Cristina și Mihai din Valea Buzăului. După o ședere de câțiva ani la oraș, cei doi s-au întors unde s-au născut și unde se simțeau cel mai bine, la țară, la liniște și departe de poluare. Aici, s-au apucat să facă miere după chipul și asemănarea locului: neprihănită, cum le place lor să spună. Adică fix așa cum le-o oferă natura. Și totuși, după un “ce-ar fi dacă?” rostit la o cafea, Cristina și Mihai au mai cules și alte roade ale naturii – cum ar fi alune de pădure, roșcove sau nuci – și le-au îngemănat cu mierea pentru a da naștere unui gourmet tartinabil gustos și hrănitor. Amestecat la rece, mixul marca Primitiv Foods e dovada vie și sănătoasă că în miere poți găsi și minuni-minuni!