Afișez toate cele 2 rezultate

Arată 36

Ulei de floarea-soarelui presat la rece – Soriol 500 ml

10.00 lei
Gramaj: 500 ml Ambalare: sticlă Descriere: Ulei natural, obținut prin metoda tradițională de presare la rece a semințelor de floarea-soarelui, cultivate pe meleagurile Bucovinei. Uleiurile Soriol reprezintă valoarea, imaginea și respectul producătorului față de natură și consumator.

Ulei de floarea-soarelui presat la rece – Soriol 1 l

12.00 lei
Gramaj: 1 l Ambalare: sticlă Descriere: Ulei natural, obținut prin metoda tradițională de presare la rece a semințelor de floarea-soarelui, cultivate pe meleagurile Bucovinei. Uleiurile Soriol reprezintă valoarea, imaginea și respectul producătorului față de natură și consumator.

Râde floarea-soarelui când se uită la soare, dar râde și soarele de bucurie când se uită la cum prepară fabrica Soriol din Suceava uleiul de floarea soarelui. Adică, prin metoda tradițională de presare la rece, din prima presă, folosind numai și numai semințe atent alese de pe aici, de pe meleagurile Bucovinei. După presare, uleiul trece printr-un filtru de bumbac, pentru a scăpa de impurități, dar vitaminile și nutrienții din ulei rămân acolo să-i facă bine celui sau celei ce-l va folosi. Adică ție, pentru că noi chiar nu vedem niciun motiv să nu comanzi uleiurile Soriol la tine acasă. Uite, și soarele te încurajează s-o faci.