Abonează-te la newsletter-ul Nord Natural și fii la curent cu ultimele noastre promoții și oferte:
Afișez toate cele 19 rezultate
Păstrăv afumat vidat – Valeputna 200g
Păstrăv afumat vidat BIO – Valeputna 250 g
Păstrăv file afumat – Valeputna 100 g
Păstrăv file afumat BIO – Valeputna 100 g
Cabanos din păstrăv – Valeputna 110 g
Cobza Valea Putnei 500g
Descântat – Valeputna 210 g
Păstrăv afumat cu sos de champagne – Valeputna 100 g
Păstrăv afumat cu trufe – Valeputna 100 g
Păstrăv afumat cu usturoi negru – Valeputna 100 g
Păstrăv Mănăstiresc – Valeputna 210 g
Păstrăv Cutreietor – Vale Putna 210 g
Sburător – Valeputna 210 g
Sorocitu’ -Valeputna-210 g
Trutta Dux – Valeputna 210g
Trutta Princeps – Valeputna 210 g
Trutta Rex – Valeputna 210 g
Păstrăv Crăiesc – Valeputna 210 g
Pastrăv Crăiesc BIO – Valeputna 210 g
Știi cobza? Nu, nu instrumentul acela muzical. Ci delicatesa locală ce constă într-un păstrăv afumat cu conuri de brad și lemn de fag, îmbrăcat în cetină de brad și legat cu nuiele de alun. Ei bine, Cobza a fost inventată în Valea Putnei – zice-se, în 1927, cu prilejul petrecerii date la Castelul Regal din Poiana Îțcani în cinstea Încoronării Majestăţii Sale, Regele Mihai. Astăzi, în Valea Putnei, își are sediul brandul premium ValePutna, a cărui denumire este un omagiu adus primei păstrăvării din România, înființate în 1896 sub numele “Valeputna Fischbruthutte”. Îți dai seama, cu atâtea blazoane de apărat, produsele ValePutna de azi nu pot fi decât impecabile. Și chiar sunt. Fără pic de aditivi și amelioratori, afumate conform unui meșteșug neschimbat de mai bine de 100 de ani, specialitățile de păstrăv marca ValePutna – inclusiv mândria locală Cobza – sunt un răsfăț culinar pe care ți-l recomandăm din tot sufletul să ți-l oferi.