Afișez toate cele 19 rezultate

Arată 36

Păstrăv afumat vidat – Valeputna 200g

35.50 lei
Gramaj: 200g Ambalare: vidată Descriere: Păstrăvul afumat este piatra de temelie a specialităților Valeputna. Mixul de rumeguș compus din lemn de fag, conuri de brad și semințe de ienupăr, înnobilează păstrăvul afumat ducându-l în sfera produselor cu adevărat Gourmet.

Păstrăv afumat vidat BIO – Valeputna 250 g

49.50 lei
Gramaj: 250 g Ambalare: vidată Descriere: Păstrăv Bio afumat artizanal cu fum din lemn de fag, conuri de brad și boabe de ienupăr, sare, zahăr brun Bio.

Păstrăv file afumat – Valeputna 100 g

25.50 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: skin-pack Descriere: păstrăv filetat manual, afumat artizanal cu fum din lemn de fag, conuri de brad și boabe de ienupăr, sare, zahăr brun și ulei de floarea-soarelui.

Păstrăv file afumat BIO – Valeputna 100 g

38.50 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: skin-pack Ingrediente: păstrăv BIO filetat manual, afumat artizanal, zahăr brun BIO, ulei de floarea soarelui, sare.

Cabanos din păstrăv – Valeputna 110 g

33.00 lei
Gramaj: 110 g Ambalare: cutie Descriere: Cabanosul de păstrăv este o specialitate rar întâlnită care merge perfect alături de un pahar vin alb. Ingrediente: păstrăv bio filetat (88%), păstrăv bio afumat (8%), zeamă de lămâie, cimbru, piper alb, sare, mărar uscat, condimente amestec.

Cobza Valea Putnei 500g

99.00 lei
Gramaj: 500g Ambalare: Ediție limitată, delicatesa păstrăv afumat cu lemn de fag, acoperit cu ramuri de brad și nuiele de alun

Descântat – Valeputna 210 g

29.50 lei
Gramaj: 210 g Ambalare: borcan Descriere: Zacuscă de păstrăv afumat "Descântat" înglobează foarte bine manoperă și atenție la detalii, având în componență ardei gras copt, rădăcinoase, păstrăv afumat cu lemn de fag, conuri de brad, semințe de ienupăr și foarte puțin ulei. Savoarea amestecului de legume și păstrăv afumat duc într-o altă dimensiune această rețetă cu origini rurale. Ingrediente: păstrăv afumat 50%, ardei gras 16%, ceapă 10%, morcov (10%), țelină, ulei de floarea soarelui, pastă de tomate, sare.

Păstrăv afumat cu sos de champagne – Valeputna 100 g

29.50 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: borcan Ingrediente: păstrăv  afumat artizanal cu lemn de fag, conuri de brad și boabe de ienupar (pește) (50%), smântână, supă de păstrăv, champagne, făină de grâu, sare.

Păstrăv afumat cu trufe – Valeputna 100 g

29.50 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: borcan Ingrediente: păstrăv bio afumat artizanal cu lemn de fag, conuri de brad și boabe de ienupar (pește) (50%), cremă de brânză (lapte) (21%), smântână (lapte) (13%), trufe (5%), chivas, limes, piper, ulei aromatizat cu trufe.

Păstrăv afumat cu usturoi negru – Valeputna 100 g

29.50 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: borcan Ingrediente: păstrăv bio afumat artizanal cu lemn de fag, conuri de brad și boabe de ienupar (pește) (50%), smântână (lactoză) (47%), usturoi negru, mărar, cărbune alimentar.

Păstrăv Mănăstiresc – Valeputna 210 g

28.50 lei
Gramaj: 210 g Ambalare: borcan Ingrediente: rondele păstrăv marinat (52%) (peşte); pastă tomate (10%); ceapă (6%); morcov (6%); apă, ulei, oţet, vin, zahăr, sare, foi dafin.

Păstrăv Cutreietor – Vale Putna 210 g

31.50 lei
Gramaj: 210 g Ambalare: borcan Ingrediente: păstrăv  afumat artizanal (52%) (peşte); pastă tomate roșii (19%), apă, oţet, zahăr brun, ulei de floarea soarelui, usturoi, piper, sare, foi de dafin.

Sburător – Valeputna 210 g

29.50 lei
Gramaj: 210 g Ambalare: borcan Descriere: Sburătorul este o pastă de păstrăv care îmbină în mod echilibrat păstravul afumat cu un sos de smântână, usturoi şi mărar. Acest preparat te poartă într-o subtilă călătorie gastronomică cu influențe locale.

Sorocitu’ -Valeputna-210 g

29.50 lei
Gramaj: 210 g Ambalare: borcan Descriere: Sorocitu este o pastă de păstrăv afumat în sos de smântână, usturoi şi sfeclă roşie. Combinația de ingrediente face ca această specialitate să fie remarcată imediat.

Trutta Dux – Valeputna 210g

29.50 lei
Gramaj: 210 g Ambalare: borcan Descriere: Pasta de păstrăv Trutta Dux conține păstrăv afumat (45%), smântână din lapte de vacă (25%), cremă de brânză (bio) din lapte de vacă (25%), hrean, limes, ceapă chivas, sare, piper. Nu conține conservanți, aditivi sau alte chimicale. Acest produs românesc a câștigat 2 stele de aur Superior Taste Award 2016.

Trutta Princeps – Valeputna 210 g

29.50 lei
Gramaj: 210 g Ambalare: borcan Descriere: O tartinabilă ușoară si sănătoasă preparată din paăstrav afumat, ceapă, ardei gras și iute, morcov, pastă de tomate, ulei vegetal, piper, sare.

Trutta Rex – Valeputna 210 g

29.50 lei
Gramaj: 210g Ambalare: borcan Descriere: O tartinabilă surprinzătoare, dulce, conține păstrăv afumat cu lemn de fag, conuri de brad și boabe de ienupăr, miez de nucă măcinat, miere, ulei vegetal, zeamă de pește, sare, piper.

Păstrăv Crăiesc – Valeputna 210 g

33.00 lei
Gramaj: 210 g Ambalare: borcan Ingrediente: păstrăv afumat artizanal, ulei din floarea soarelui, lămâie, boabe de ienibahar, piper mozaic, foi de dafin, sare.

Pastrăv Crăiesc BIO – Valeputna 210 g

39.50 lei

Gramaj: 210 g

Ambalare: borcan

Ingrediente: păstrăv afumat (peşte) (52%), pastă tomate (19%), apă, oțet, zahăr, ulei din floarea soarelui, usturoi, piper, foi dafin, sare.

Știi cobza? Nu, nu instrumentul acela muzical. Ci delicatesa locală ce constă într-un păstrăv afumat cu conuri de brad și lemn de fag, îmbrăcat în cetină de brad și legat cu nuiele de alun. Ei bine, Cobza a fost inventată în Valea Putnei – zice-se, în 1927, cu prilejul petrecerii date la Castelul Regal din Poiana Îțcani în cinstea Încoronării Majestăţii Sale, Regele Mihai. Astăzi, în Valea Putnei, își are sediul brandul premium ValePutna, a cărui denumire este un omagiu adus primei păstrăvării din România, înființate în 1896 sub numele “Valeputna Fischbruthutte”. Îți dai seama, cu atâtea blazoane de apărat, produsele ValePutna de azi nu pot fi decât impecabile. Și chiar sunt. Fără pic de aditivi și amelioratori, afumate conform unui meșteșug neschimbat de mai bine de 100 de ani, specialitățile de păstrăv marca ValePutna – inclusiv mândria locală Cobza – sunt un răsfăț culinar pe care ți-l recomandăm din tot sufletul să ți-l oferi.