Afișez toate cele 17 rezultate

Arată 36

Telemea cu lapte de vacă și negrilică – Zada 300 g

15.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidată Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), semințe de negrilică, culturi lactice, cheag. Nimic altceva!

Telemea din lapte de vacă – Zada 400 g

18.50 lei
Gramaj: 400 g Ambalare: vidată Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), sare, culturi lactice, cheag.

Brânză de burduf – Zada 500 g

29.50 lei
Gramaj: 500 g Ambalare: burduf Descriere: brânză de burduf este unul dintre cele mai apreciate și căutate produse din portofoliul Nord Natural; are în compoziție cascaval maturat și frământat. Stuctura untoasă și gustul complet recomandă această specialitate la prepararea unor produse tradiționale românești, amintind de gustul burdufului de demult. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), sare, culturi lactice, cheag.

Iaurt natural din lapte de vacă – Zada 330 g

7.00 lei
Gramaj: 330 g Ambalare: borcan Ingrediente: Lapte integral de vacă, culturi lactice. Nimic altceva! Descriere: Produs pasteurizat.

Iaurt natural din lapte de vacă – Zada 500 g

8.50 lei
Gramaj: 500 g Ambalare: borcan Ingrediente: Lapte integral de vacă, culturi lactice. Nimic altceva! Descriere: Produs pasteurizat.

Cașcaval împletit – Zada 300 g

20.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidată Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte crud de vacă.

Cașcaval bucovinean – Zada 400 g

26.00 lei
Gramaj: 400 g Ambalare: vidată Descriere: Lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Nimic altceva! Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval bucovinean afumat – Zada 400 g

27.50 lei
Gramaj: 400 g Ambalare: vidată Descriere: Lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Nimic altceva! Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului, urmat de afumare.

Cașcaval cu boia dulce și iute – Zada 300 g

21.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), boia de ardei dulce și iute, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval cu chimen – Zada 300 g

21.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), chimen, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval cu ierburi aromatice și piper – Zada 300 g

21.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Descriere: Cașcavalul cu verdețuri este o varietate de branză maturată câteva luni îmbogățită cu diverse verdețuri din Bucovina. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), mărar, pătrunjel, oregao, piper, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval cu nucă – Zada 300 g

23.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Descriere: Cașcavalul cu nucă este o delicatesă care se adresează gurmanzilor și celor ce doresc să exploreze gusturi deosebite. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), miez de nucă, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval cu usturoi și busuioc – Zada 300 g

21.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Descriere: Cașcavalul cu usturoi și busuioc înglobează două plante tradiționale în zona Rădăuți - Horodnic. Gustul foarte aromat este potrivit pentru aperitive și rețete inedite. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), usturoi pulbere, busuioc, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval maturat – Zada 400 g

28.00 lei
Gramaj: 400 g Ambalare: vidat Descriere: Cascavalul maturat produs din lapte de vacă din zona Rădăuți, reține și îmbogățește aroma florilor de pe pășunile curate ale Bucovinei. De-a lungul săptămânilor de maturare, roțile de caș sunt menținute la temperatură și umiditate controlată, și întoarse cu grijă de pe o parte pe alta, iar la intervale regulate sunt spălate cu saramură. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval cu piper – Zada 300 g

23.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Descriere: Acest produs este destinat amatorilor de gust picant/ iute, îmbinând aroma unui cascaval maturat cu piperul mozaic: negru, alb, roșu și verde. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), piper negru, verde și roșu, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval iepuraș – Zada 320 g

29.00 lei
Gramaj: 320 g Ambalare: vidată Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte crud de vacă.

Cașcaval mieluț – Zada 350 g

30.00 lei
Gramaj: 350 g Ambalare: vidată Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte crud de vacă.

În câte feluri de brânză poate fi transformat laptele de vacă sau de oaie? Aparent, familia Dumitrescu, deținătoarea brandului de lactate Zada din comuna Horodnic de Jos, a luat răspunsul la această întrebare ca pe o provocare personală – și bine a făcut. Pentru că la Zada se fac atât de multe feluri de brânzeturi – și toate atât de gustoase și de apetisante – încât să te decizi asupra unuia singur e misiune imposibilă. Ce face Zada? Dar ce nu face: aperitiv simplu împletit, brânză de buduf, caşcaval afumat, cașcaval maturat, caşcaval cu boia dulce, cu chimen, cu usturoi şi busuioc, cu piper, cu nucă, cu ierburi aromatice… Și nu lipsesc nici iaurturile naturale. Zi și tu, cum să te poți hotârî la un singur sortiment?