🌟 Paste cu cârnăciori și brânză 🧀🍝
Ingrediente:
✨400 g Spaghetti Grădinărești simple cu ou
✨200 g cabanos – Casa Danilevici
✨200 g Cașcaval Zada
✨1 bucata ardei gras verde
✨200 ml suc de roșii – Mama Sucului de Roșii
✨2 căței usturoi
✨2 linguri ulei de floarea soarelui Zorin
✨1 linguriță busuioc
✨ sare de mare – după gust
✨piper negru – după gust
✨200 g cârnați sticks – Casa Danilevici
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apa clocotită, apoi se scurg.
Se încinge uleiul, se adaugă usturoiul zdrobit și se aromatizează ușor, la foc potrivit, apoi usturoiul se scoate.
Peste ulei se adaugă cârnăciorii și ardeiul gras tăiate cubulete, apoi pastele și sucul de roșii.
Se potrivesc de sare si piper, se adaugă busuiocul și se amestecă la foc iute 2-3 minute. Se servesc cu cascaval ras deasupra și mai ales cu voie-buna!