Afișez toate cele 9 rezultate

Arată 36

Cabanos – Bicarus 250 g

17.50 lei
Retetă consacrată românească Gramaj: 250 g Ambalare: vidată Descriere: Cabanoșii Bicarus sunt produși din carne și grăsime de porc, după o rețetă atestată. Condimentele, zvântarea și afumarea sunt atent monitorizate, contribuind la aspectul și gustul deosebit. Ingrediente: carne de porc, carne de vită, sare, piper, usturoi.

Cârnaţi Bucovina din satâr – Bicarus 400 g

22.50 lei
Gramaj: 400 g Ambalare: vidată Descriere: Carnații Bucovina din satâr sunt preparați din pulpă și slănină de porc, cu tocătura mare și trași în membrană naturală. Ingrediente: carne de porc, sare, piper, usturoi, pudră de muștar.

Cârnați crud uscați – Bicarus 150 g

13.50 lei
Gramaj: 150 g Ambalare: vidată Descriere: Cârnațul crud-uscat este o delicatesă din carne de porc, fiert, afumat și maturat. Ingrediente: carne de porc, sare, piper, usturoi, stabilizatori: polifosfat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu, colorant: carmin.

Cârnați de oaie – Bicarus 250 g

18.00 lei
Ambalare: vidată Gramaj: 250 g Ingrediente: carne de porc, carne de vită, carne de oaie, condimente naturale: sare, piper, usturoi. Descriere: produs fiert și dublu-afumat în membrană naturală.

Mix crud uscat feliat – Bicarus 100 g

10.50 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: vidată Descriere: Mix crud-uscat reprezintă o combinație între două produse: mușchi de porc crud-uscat și un salam de vită, feliate și vidate. Mușchiul crud-uscat este o delicatesă din carne de porc, afumată și maturată care rivalizează cu preparatele internaționale din familia prosciutto. Salamul de vită este fabricat din pulpă de vițel bucovinean, conținând 100% carne de vită. Se potrivesc perfect în sandviș sau pe platou. Ingrediente: carne de porc, carne de vită, condimente naturale (sare, piper, usturoi), antioxidant (ascorbat de sodiu), zaharuri, arome.

Mușchi crud uscat feliat – Bicarus 100 g

9.50 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: vidată Descriere: Muschiul crud-uscat este o delicatesă din carne de porc, afumată și maturată care rivalizează cu preparatele internaționale din familia prosciutto. Ingrediente: carne de porc, sare, condimente naturale, zaharuri (dextroză), arome.

Salam de vară extra – Bicarus 200 g

12.00 lei
Gramaj: 200 g Ambalare: vidată Ingrediente: carne de porc, carne de vită, zaharuri, atioxidant: acid ascorbic, pudră muștar, condimente naturale, arome.

Salam de vită feliat – Bicarus 100 g

9.50 lei
Gramaj: 100g Ambalare: vidat Descriere: Salamul de vită este fabricat din pulpă de vițel bucovinean, continând 100% carne de vită. Este un preparat crud-uscat, din carne roșie, asemănător preparatelor din vânat. Produsul este feliat și vidat.

Salam moldovenesc – Bicarus 350 g

19.00 lei
Gramaj: 350 g Ambalare: vidată Ingrediente: carne de porc, atioxidant: acid ascorbic, condimente naturale: usturoi, sare, pudră de muștar.

Vegetarienii pot sări peste această descriere, dar cei care se dau în vânt după carne ar face bine să ciulească urechile. Pentru că le vom povesti despre carmangeria Bicarus din Bilca, unde se produc niște produse artizanale din porc și vită de stă mâța-n coadă. Aici, langă Vicovu de Sus, Bicarus produce mezeluri bucovinești băiţuite, maturate şi afumate cu meşteşug, nelăsând tradiția pastramei, a cârnaților sau a mușchiulețului de altădată să se ducă pe apa Sucevei ce curge în apropiere. Mănâncă-le proaspete sau pe grătar, cu puțin muștar, niște murături, pâine sau mămăliguță alături, și-o să-ți faci ziua mai împlinită.