Abonează-te la newsletter-ul Nord Natural și fii la curent cu ultimele noastre promoții și oferte:
Afișez toate cele 9 rezultate
Arată
36
Cabanos – Bicarus 250 g
Retetă consacrată românească
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Cabanoșii Bicarus sunt produși din carne și grăsime de porc, după o rețetă atestată. Condimentele, zvântarea și afumarea sunt atent monitorizate, contribuind la aspectul și gustul deosebit.
Ingrediente: carne de porc, carne de vită, sare, piper, usturoi.
Cârnaţi Bucovina din satâr – Bicarus 400 g
Cârnați crud uscați – Bicarus 150 g
Cârnați de oaie – Bicarus 250 g
Mix crud uscat feliat – Bicarus 100 g
Gramaj: 100 g
Ambalare: vidată
Descriere: Mix crud-uscat reprezintă o combinație între două produse: mușchi de porc crud-uscat și un salam de vită, feliate și vidate. Mușchiul crud-uscat este o delicatesă din carne de porc, afumată și maturată care rivalizează cu preparatele internaționale din familia prosciutto. Salamul de vită este fabricat din pulpă de vițel bucovinean, conținând 100% carne de vită. Se potrivesc perfect în sandviș sau pe platou.
Ingrediente: carne de porc, carne de vită, condimente naturale (sare, piper, usturoi), antioxidant (ascorbat de sodiu), zaharuri, arome.
Mușchi crud uscat feliat – Bicarus 100 g
Salam de vară extra – Bicarus 200 g
Salam de vită feliat – Bicarus 100 g
Salam moldovenesc – Bicarus 350 g
Vegetarienii pot sări peste această descriere, dar cei care se dau în vânt după carne ar face bine să ciulească urechile. Pentru că le vom povesti despre carmangeria Bicarus din Bilca, unde se produc niște produse artizanale din porc și vită de stă mâța-n coadă. Aici, langă Vicovu de Sus, Bicarus produce mezeluri bucovinești băiţuite, maturate şi afumate cu meşteşug, nelăsând tradiția pastramei, a cârnaților sau a mușchiulețului de altădată să se ducă pe apa Sucevei ce curge în apropiere. Mănâncă-le proaspete sau pe grătar, cu puțin muștar, niște murături, pâine sau mămăliguță alături, și-o să-ți faci ziua mai împlinită.