Abonează-te la newsletter-ul Nord Natural și fii la curent cu ultimele noastre promoții și oferte:
Lactate
Afișez toate cele 38 de rezultate
Arată
36
Brânză telemea din lapte de capră – Zada 330g
Cașcaval din lapte de capră – Zada 300g
Gramaj: 300g
Ambalare: vidata
Descriere: Cascavalul cu lapte de capra este fabricat din lapte provenit de la ferme din depresiunea Radautiului. Zvantat si maturat la temperatura controlata, nu potae lipsi de pe masa celor care doresc o experienta culinara deosebita.
Ingrediente: Lapte de vacă 55 % și lapte de capră 45 % (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte crud de vacă și capră. Nimic altceva!
Unt cu Trufe – Zada 170 g
Brânză cu brânză – Pui de Drag 250 g
Telemea cu lapte de vacă și negrilică – Zada 300 g
Telemică de capră – Pui de Drag 350 g
Telemea din lapte de vacă – Zada 400 g
Cremă cu dulceață de afine din brânzică de capră – Pui de Drag 250 g
Cremă finuță cu verdeață din brânzică de capră – Pui de Drag 250 g
Cubulețe îndrăznețe – Pui de drag 250 g
Urdă – Deluț 400g
Brânză de burduf – Zada 500 g
Gramaj: 500 g
Ambalare: burduf
Descriere: brânză de burduf este unul dintre cele mai apreciate și căutate produse din portofoliul Nord Natural; are în compoziție cascaval maturat și frământat. Stuctura untoasă și gustul complet recomandă această specialitate la prepararea unor produse tradiționale românești, amintind de gustul burdufului de demult.
Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), sare, culturi lactice, cheag.
Iaurt natural din lapte de vacă – Zada 330 g
Iaurt natural din lapte de vacă – Zada 500 g
Brânză fină de burduf – Pui de Drag 250 g
Branză frământată – Deluț 400 g
Gramaj: 400 g
Ambalare: vidată
Descriere: branză frământată este fabricată din lapte de vacă după o rețetă tradițională din Fundu Moldovei. Cașcavalul maturat se mărunțește și se frământă cu puțină sare fiind potrivit pentru rețete tradiționale precum mămăliguța, paste, bulz ciobănesc sau în tradiționala combinație cu slănină și ceapă.
Ingrediente: produs obținut din lapte de vacă, sare maxim 1,33%.
Cașcaval afumat – Deluț 500 g
Cașcaval împletit – Zada 300 g
Caș dospit – Deluț 330 g
Gramaj: 330 g
Ambalare: vidat
Descriere: caș dospit produs în Bucovina din lapte proaspăt de vacă, zvântat și semimaturat în fabrica de lactate tradiționale a familiei Ursu din satul Deluț, comuna Fundu Moldovei.
Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 0.5%.
Cașcaval bucovinean – Zada 400 g
Cașcaval bucovinean afumat – Zada 400 g
Cașcaval natur – Deluț 500 g
Gramaj: 500 g
Ambalare: vidat
Descriere: Cașcavalul Deluț este produs de familia Ursu după o rețetă transmisă din generație în generație, pe un vârf de munte de deasupra apei Modovei, din lapte de vacă din ferma proprie și de la câteva ferme familiale învecinate.
Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 2.5%.
Cașcaval cu boia dulce și iute – Zada 300 g
Cașcaval cu chimen – Zada 300 g
Cașcaval cu ierburi aromatice și piper – Zada 300 g
Gramaj: 300 g
Ambalare: vidat
Descriere: Cașcavalul cu verdețuri este o varietate de branză maturată câteva luni îmbogățită cu diverse verdețuri din Bucovina.
Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), mărar, pătrunjel, oregao, piper, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.
Cașcaval cu nucă – Zada 300 g
Gramaj: 300 g
Ambalare: vidat
Descriere: Cașcavalul cu nucă este o delicatesă care se adresează gurmanzilor și celor ce doresc să exploreze gusturi deosebite.
Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), miez de nucă, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.
ŞVAIŢER – Ținutul Călimanilor 250 g
Gramaj: 250 g
Descriere: Șvaițerul este o specialitate fină de brânză, fiind produs din lapte nepasteurizat, păstrat la maturat cel puţin 90 de zile, întors zilnic de pe o parte pe alta şi dat cu saramură. Şvaiţerul este preparat după o rețetă tradițională elveţiană adusă în Bucovina de aproape 200 de ani.
Cașcaval cu usturoi și busuioc – Zada 300 g
Gramaj: 300 g
Ambalare: vidat
Descriere: Cașcavalul cu usturoi și busuioc înglobează două plante tradiționale în zona Rădăuți - Horodnic. Gustul foarte aromat este potrivit pentru aperitive și rețete inedite.
Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), usturoi pulbere, busuioc, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.
Cașcaval maturat – Zada 400 g
Gramaj: 400 g
Ambalare: vidat
Descriere: Cascavalul maturat produs din lapte de vacă din zona Rădăuți, reține și îmbogățește aroma florilor de pe pășunile curate ale Bucovinei. De-a lungul săptămânilor de maturare, roțile de caș sunt menținute la temperatură și umiditate controlată, și întoarse cu grijă de pe o parte pe alta, iar la intervale regulate sunt spălate cu saramură.
Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.
Cașcaval cu piper – Zada 300 g
Gramaj: 300 g
Ambalare: vidat
Descriere: Acest produs este destinat amatorilor de gust picant/ iute, îmbinând aroma unui cascaval maturat cu piperul mozaic: negru, alb, roșu și verde.
Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), piper negru, verde și roșu, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.
Cașcaval iepuraș – Zada 320 g
Cașcaval mieluț – Zada 350 g
Mozarella – Mălinul 320 g
Brânză maturată Măieriș -Tinutul Călimanilor 250 g
Gramaj: 250 g
Descriere: Măierișul este o brânză semitare, din lapte nenormalizat de vacă, cu o pastă untoasă. Roțile de aproximativ 5 kg trec printr-o perioadă minimă de maturare de 3 luni, timp în care sunt păstrate în camere cu temperatură și umiditate controlată. La începutul perioadei, sunt întoarse și spălate zilnic cu saramură, iar mai apoi procedeul se rărește până la a fi spălate de două ori pe săptămână.
Laptele de cea mai bună calitate, obținut de la vacile care au păscut și au fost hrănite cu fân din flora de munte, este prelucrat artizanal, în cazane de cupru.
Măierișul poate fi servit ca aperitiv, feliat, dar se pretează foarte bine și la topire. Nu este foarte greu de asortat, potrivindu-se bine lângă mai orice: cartofi fierți, legume, carne, dar trebuie neapărat să vină la pachet cu un pahar de vin, o atmosferă relaxată și o vorbă bună. Este o sursă bogată de calciu, proteine și vitamina A.