Abonează-te la newsletter-ul Nord Natural și fii la curent cu ultimele noastre promoții și oferte:
Mezeluri
Afișez 1 - 48 din 71 de rezultate
Arată
36
Cabanos – Bicarus 250 g
Retetă consacrată românească
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Cabanoșii Bicarus sunt produși din carne și grăsime de porc, după o rețetă atestată. Condimentele, zvântarea și afumarea sunt atent monitorizate, contribuind la aspectul și gustul deosebit.
Ingrediente: carne de porc, carne de vită, sare, piper, usturoi.
Cabanos – Casa Danilevici 200 g
Cârnați boierești – Casa Danilevici 300 g
Cârnaţi Bucovina din satâr – Bicarus 400 g
Cârnați crud uscați – Bicarus 150 g
Cârnați de căprioară – Diana Transilvania – delicatese artizanale 220 g
Cârnați de cerb – Diana Transilvania – delicatese artizanale 260 g
Cârnați de mistreț – Diana Transilvania – delicatese artizanale 230 g
Cârnați de oaie – Bicarus 250 g
Cârnăciori cu secărică – Fabrica de Fum 250 g
Cârnați de porc afumați – Fabrica de Fum 230 g
Cârnați de porc și vită picanți afumați – Fabrica de Fum 230 g
Cârnați de casă porc și vită – Diana Transilvania – delicatese artizanale 250 g
Cârnăciori de casă porc și vită – Diana Transilvania – delicatese artizanale 250 g
Cârnații lui Moș Gheorghe – Codrul Boieresc 300 g
Cârnații lui Moș Vasile – Codrul Boieresc 300 g
Cârnăciori subțiri patricieni – Casa Danilevici 700 g
Crenvurști de porc – Casa Danilevici 300 g
Gramaj: 300 g
Ambalare: vidat
Descriere și ingrediente: La Casa Danilevici crenvurştii se prepară doar din pulpă de porc şi de vită, slănină de calitate și condimente (sare cu nitriți Cacica, piper, usturoi, enibahar, coriandru), puşi în membrană naturală, prefierţi și apoi afumați tradiţional cu lemn de fag, până ce devin arămii.
Ceafă de porc afumată – Casa Danilevici 200 g
Gușă afumată – Casa Danilevici 500 g
Mix crud uscat feliat – Bicarus 100 g
Gramaj: 100 g
Ambalare: vidată
Descriere: Mix crud-uscat reprezintă o combinație între două produse: mușchi de porc crud-uscat și un salam de vită, feliate și vidate. Mușchiul crud-uscat este o delicatesă din carne de porc, afumată și maturată care rivalizează cu preparatele internaționale din familia prosciutto. Salamul de vită este fabricat din pulpă de vițel bucovinean, conținând 100% carne de vită. Se potrivesc perfect în sandviș sau pe platou.
Ingrediente: carne de porc, carne de vită, condimente naturale (sare, piper, usturoi), antioxidant (ascorbat de sodiu), zaharuri, arome.
Mix pastramă feliată – Casa Danilevici 100 g
Aperitiv feliat – Casa Danilevici 100 g
Mușchi Alpin – Casa Danilevici 300 g
Mușchi crud uscat feliat – Bicarus 100 g
Mușchi file afumat – Casa Danilevici 300 g
Mușchi la cuptor – Casa Danilevici 250 g
Mușchiuleț Montana – Casa Danilevici 300 g
Mușchi țigănesc – Casa Danilevici 350 g
Pastramă de curcan – Casa Danilevici 300 g
Gramaj: 300 g
Ambalare: vidată
Descriere: Pastrama de curcan este un produs alimentar "light", preferat de copii, tineri și persoanele care urmează o dietă alimentară. La prepararea pastramei de curcan Danilevici este folosit pieptul proaspăt de curcan (necongelat), rețeta proprie de baiț și afumătoarea tradițională.
Ingrediente: piept de curcan, sare, piper, usturoi.
Pastramă de căprioară – Diana Transilvania – delicatese artizanale 200 g
Pastramă de mistreț – Diana Transilvania – delicatese artizanale 150 g
Pastramă de porc – Casa Danilevici 300 g
Pastramă de vițel – Casa Danilevici 250 g
Prosciutto crudo – Codrul Boieresc 100 g
Leberkeze (cozonac de carne) – Casa Danilevici 350 g
Gramaj: 350 g
Ambalare: vidată
Descriere: Leberkeze este un cozonac de carne, acesta se poate mânca ușor încălzit dar și rece cu salata sau de ce nu, într-o chiflă proaspătă pe post de mezel.
Ingrediente: carne de vită, carne de porc, pulpă de vită, pulpă de porc, enibahar, piper, sare cu nitrit (Cacica).