Abonează-te la newsletter-ul Nord Natural și fii la curent cu ultimele noastre promoții și oferte:
Produse recomandate
Afișez 1 - 48 din 114 rezultate
Arată
36
Brânză telemea din lapte de capră – Zada 330g
Cașcaval din lapte de capră – Zada 300g
Gramaj: 300g
Ambalare: vidata
Descriere: Cascavalul cu lapte de capra este fabricat din lapte provenit de la ferme din depresiunea Radautiului. Zvantat si maturat la temperatura controlata, nu potae lipsi de pe masa celor care doresc o experienta culinara deosebita.
Ingrediente: Lapte de vacă 55 % și lapte de capră 45 % (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte crud de vacă și capră. Nimic altceva!
Ceai cu vecina – Leacuri din Bucovina 50 g
Făină Graham – AgranoLand 1 kg
Gramaj: 1 kg
Ambalare: pungă
Descriere:Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului integral, cu conținut maxim de cenușă de 2,2%. Conține gluten din grâu.
Fiind un produs 100% natural și certificat ecologic, această făină are caracteristici deosebite de coacere și întrebuințări multiple, iar conținutul ridicat de proteine o face perfectă pentru pâine, pizza, focaccia sau produse de brutărie.
Ouă încondeiat din lemn
Pachetul „BASIC”
Pachetul „PREMIUM”
Salam Domnesc- Casa Danilevici 300 g
Unt cu Trufe – Zada 170 g
Zacuscă cu dovleac – Casa Deia 315g
Pachetul „DELUXE”
Conține:
- Vin BIO Fetească Neagră – Domeniul Bogdan 750 ml
- Dulceață de trandafir – Casa Deia 240 g
- Cremă finuță cu verdeață din brânzică de capră – Pui de Drag 250 g
- Cașcaval mieluț – Zada 350 g
- Leberkeze (cozonac de carne) – Casa Danilevici 350 g
- Pastramă de curcan – Fabrica de fum 240 g
- Cozonac cu nucă – Niculina 1 kg
- Trutta Princeps - Valeputna 210g
- Ouă încondeiat din lemn
- Capia în sos de muștar și miere de albine – Bunătăți din cămară 350 g
Cârnaţi Bucovina din satâr – Bicarus 400 g
Cârnați de căprioară – Diana Transilvania – delicatese artizanale 220 g
Cârnați de cerb – Diana Transilvania – delicatese artizanale 260 g
Cârnați de mistreț – Diana Transilvania – delicatese artizanale 230 g
Cârnăciori cu secărică – Fabrica de Fum 250 g
Cârnați de casă porc și vită – Diana Transilvania – delicatese artizanale 250 g
Cârnăciori de casă porc și vită – Diana Transilvania – delicatese artizanale 250 g
Pastramă de curcan – Fabrica de fum 240 g
Gramaj: 240 g
Ambalare: vidată
Descriere: Pastrama de curcan este un produs alimentar "light", preferat de copii, tineri și persoanele care urmează o dietă alimentară. La prepararea pastramei de curcan Fabrica de Fum este folosit pieptul proaspăt de curcan (necongelat), rețeta proprie de baiț și afumătoarea tradițională.
Ingrediente: piept de curcan, sare, condimente. Fum natural de lemn.
Pastramă de căprioară – Diana Transilvania – delicatese artizanale 200 g
Pastramă de mistreț – Diana Transilvania – delicatese artizanale 150 g
Leberkeze (cozonac de carne) – Casa Danilevici 350 g
Gramaj: 350 g
Ambalare: vidată
Descriere: Leberkeze este un cozonac de carne, acesta se poate mânca ușor încălzit dar și rece cu salata sau de ce nu, într-o chiflă proaspătă pe post de mezel.
Ingrediente: carne de vită, carne de porc, pulpă de vită, pulpă de porc, enibahar, piper, sare cu nitrit (Cacica).
Salam de căprioară – Diana Transilvania – delicatese artizanale 180 g
Salam de cerb – Diana Transilvania – delicatese artizanale 180 g
Salam Milano – Codrul Boieresc 100 g
Salam Napoli – Codrul Boieresc 100 g
Gramaj: 100 g
Ambalare: vidată
Ingrediente: carne de porc 100%, amestec de condimente, sare de mare neiodată, dextroză (extras natural din porumb), cultură starter, antioxidanți, acid ascorbic, extracte de condimente, usturoi, piper, boia de ardei dulce, arome naturale, amestec de mucegai nobil (Penicillium).
Brânză cu brânză – Pui de Drag 250 g
Salam Ungherese – Codrul Boieresc 100g
Salam Ventricina dolce – Codrul Boieresc 100 g
Salam Ventricina picante – Codrul Boieresc 100 g
Slăninuță afumată – Fabrica de Fum 240 g
Mititei de Gura Humorului – Casa Danilevici 500 g
Gramaj: 500 g
Ambalare: caserolă înfoliată
Descriere: micii produși la Casa Danilevici sunt preparați cu preponderență din carne de vită proaspătă (75%), tocată și atent selecționată la care se adaugă slănină de porc, sare Cacica, piper, usturoi, cimbru și bicarbonat. Rețeta Danilevici este concepută de așa natură astfel încât micii să își păstreze peste 80% din dimensiune atunci când sunt gătiți la grill.
Cremă finuță cu verdeață din brânzică de capră – Pui de Drag 250 g
Cubulețe îndrăznețe – Pui de drag 250 g
Brânză fină de burduf – Pui de Drag 250 g
Cașcaval împletit – Zada 300 g
Cașcaval bucovinean – Zada 400 g
Cașcaval bucovinean afumat – Zada 400 g
ŞVAIŢER – Ținutul Călimanilor 250 g
Gramaj: 250 g
Descriere: Șvaițerul este o specialitate fină de brânză, fiind produs din lapte nepasteurizat, păstrat la maturat cel puţin 90 de zile, întors zilnic de pe o parte pe alta şi dat cu saramură. Şvaiţerul este preparat după o rețetă tradițională elveţiană adusă în Bucovina de aproape 200 de ani.