Afișez toate cele 12 rezultate

Arată 36

Cozonac cu mac – Niculina 1 kg

63.50 lei
Gramaj: 1 kg Ambalare: pungă Descriere: Cozonacul cu mac este preferat de copii fiind adeseori consumat la micul dejun alături de o cană cu lapte. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, lapte, drojdie, stafide, mac (minim 40%), rahat, ouă, ulei, unt, sare, arome naturale, esență de rom.

Cozonac cu mac – Niculina 2 kg

120.00 lei
Gramaj: 2 kg Ambalare: pungă Descriere: Cozonacul cu mac este preferat de copii fiind adeseori consumat la micul dejun alături de o cană cu lapte. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, lapte, drojdie, stafide, mac (minim 40%), rahat, ouă, ulei, unt, sare, arome naturale, esență de rom.

Cozonac cu nucă – Niculina 1 kg

63.50 lei
Gramaj: 1Kg Ambalare: pungă Descriere: Frământat manual de mâini pricepute, cozonacul cu nucă este preparat după o rețetă străveche din Fundu Moldovei. Acest produs nu lipșeste de pe mesele de sărbătoare, de Paște sau Crăciun, sau de la evenimentele însemnate ale familiei, nunți și botezuri. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, lapte, drojdie, stafide, nucă (minim 40%), rahat, ouă, ulei, unt, sare, arome naturale, esență de rom.

Cozonac cu nucă – Niculina 2 kg

120.00 lei
Gramaj: 2 kg Ambalare: pungă Descriere: Frământat manual de mâini pricepute, cozonacul cu nucă este preparat după o rețetă străveche din Fundu Moldovei. Acest produs nu lipsește de pe mesele de sărbătoare, de Paște sau Crăciun, sau de la evenimentele însemnate ale familiei, nunți și botezuri. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, lapte, drojdie, stafide, nucă (minim 40%), rahat, ouă, ulei, unt, sare, arome naturale, esență de rom.

Cozonac cu nucă și mac – Niculina 1 kg

63.50 lei
Gramaj: 1 kg Ambalare: pungă Descriere: Cozonacul cu nucă și cu mac este preferat de copii fiind adeseori consumat la micul dejun alături de o cană cu lapte. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, lapte, drojdie, stafide, nucă și mac, rahat, ouă, ulei, unt, sare, arome naturale, esență de rom.

Cozonac cu nucă și mac – Niculina 2 kg

120.00 lei
Gramaj: 2 kg Ambalare: pungă Descriere: Cozonacul cu nucă și cu mac este preferat de copii fiind adeseori consumat la micul dejun alături de o cană cu lapte. Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, lapte, drojdie, stafide, nucă și mac, rahat, ouă, ulei, unt, sare, arome naturale, esență de rom.

Pască tradițională – Niculina 1 kg

69.50 lei
Gramaj: 1Kg Descriere: Pasca este un produs tradițional, dupa o rețetă tradițională din Bucovina, preparată cu grijă din ingrediente locale, precum brânză de vaci, smântână, ouă (oul încondeiat face parte din decor).

Pâine cu semințe – Niculina 700 g

11.50 lei
Gramaj: 0.7 kg Ambalare: folie de prospețime Ingrediente: făină albă de grâu, drojdie, ulei, sare, zahăr, semințe. Conține gluten.

Corn cu mac – Niculina 130 g

7.50 lei
Gramaj: 130 g Descriere: Produse tradiționale specifice Moldovei și Bucovinei. Ingrediente: Făină de grâu, mac, zahăr, lapte, unt, ouă, rahat, ulei de floarea soarelui, pesmet, drojdie, arome naturale, zahăr vanilinat, sare, esență de rom. Conține gluten.

Corn cu mere – Niculina 130 g

7.50 lei
Gramaj: 130 g Descriere: Cornuri pufoase cu umplutură de măr și scorțișoară, perfecte ca gustare pentru școală sau serviciu, sau chiar ca și desert. Ingrediente: Făină de grâu, mere, zahăr, lapte, unt, ouă, ulei de floarea soarelui, pesmet, drojdie, arome naturale, scorțișoară, sare. Conține gluten.

Corn cu nucă – Niculina 130 g

7.50 lei
Gramaj: 130 g Descriere: Produse tradiționale specifice Moldovei și Bucovinei. Ingrediente: Făină de grâu, miez de nucă, zahăr, rahat, lapte, unt, ouă, ulei de floarea soarelui, pesmet, drojdie, arome naturale, zahăr vanilinat, sare. Conține gluten.

Poale-n brâu – Niculina 150 g

7.50 lei
Gramaj: 150g Ambalare: pungă Descriere: Produse tradiționale specifice Moldovei și Bucovinei, plăcintele cu poale-n brâu constituie un brand local. În compoziție se regăsesc produse locale cum ar fi urdă, branză de vaci, ouă de casă, lapte.

Mai întâi a fost afacerea de familie a unei femei tare pricepute ce a învățat să facă minunații cozonaci bucovineni de la bunica sa. Apoi, afacerea a crescut întocmai ca un cozonac pentru a se transforma în brandul local Cozonaci Niculina. Cum se fac ei astăzi? Cum se făceau și odinioară, cu nucă și mac – producătorii locali ce dețin această marcă pun mare preț pe rețetele tradiționale lăsate ca moștenire de familie. Dacă treci vreodată prin satul cunoscut ca vatră etnografică unde se fac acești cozonaci nu ai cum să nu te lași purtat de mirosul lor.