Afișez toate cele 16 rezultate

Arată 36

Dezlegare la pește – Pofta focului 300 g

32.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Ingrediente: crap mândru, ceapă bărbătoasă, morcovel, pastă de roșioare, prinse-n joc cu ulei, oțet și sare. Descriere: delicatesă artizanală din pește fiert 9 ore la cuptor, până când i se înmoaie oasele de dorul legumelor, apoi se alătura și ele și creează un gust de care n-ai cum să te mai poți sătura!

Zacuscă pătimașă cu crap mândru – Pofta focului 300 g

29.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Ingrediente: crap, ardei iuți, kapia, ceapă, pastă de roșii, ulei și sare.

Dulcegărie de cireșe amare – Pofta focului 370 g

35.00 lei
Gramaj: 370 g Ambalare: borcan Descriere: Cireșele amare iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun, la foc lent de lemne, până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Ingrediente: cireșe amare, zahăr, lămâie.

Căpiații de drag – Pofta focului 300g

23.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: ardei kapia copți, și-alintați cu miere Ingrediente: ardei kapia copți, miere de albine, ulei de floarea soarelui, oțet de mere, usturoi, sare, boabe de piper.

Gogoșari criminali – Pofta focului 700g

21.00 lei
Gramaj: 700 g Ambalare: borcan Descriere: prinși, făcuți cu oțet fiert în suc propriu și băgați la răcoare. Ingrediente: gogoșari vârtoși, oțet din vin, zahăr, sare, foi de dafin, boabe de piper și de muștar.

Gogoșari alintați – Pofta focului 300g

20.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: gogoșari în sos de roșii Ingrediente: gogoșari vârtoși, suc de roșioare, foi de dafin, prinse-n joc cu piper și sare.

Amor de pădure – Pofta focului 300g

26.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: cu ghebe frumoase și prietenii lor Ingrediente: ghebe de pădure, gogoșari, ceapă, ulei de floarea soarelui, oțet din vin, sare, zahăr, apă.

Gogonele fandosite – Pofta focului 300g

18.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: salată de gogonele în sos de muștar Ingrediente: gogonele feliate, gogoșari, morcov, ceapă, ulei de floarea soarelui, muștar, oțet de vin, zahăr, sare, foi de dafin.

Sălătucă de sfeclă cu hrean – Pofta focului 300 g

16.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Ingrediente: sfeclă roșie, hrean, oțet din vin, ulei de floarea-soarelui, sare.

Sos brun – Pofta focului 300 g

27.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: Feblețea grătarelor de la tanti Gica! Prelinge-l pe coaste la cuptor, scufundă-n el cartofii pai și alte năzdrăvănii ori masează-l bine pe cărnuri înainte să le dai focului! Ingrediente: Prunuțe superbe, usturoi vânjos și ardei iute, prinse-n joc cu sos de soia, oțet, ulei, apă și fermecate cu ghimbir, anason stelat, scorțișoară, coriandru și cuișoare.

Sos brun iuțel – Pofta focului 300 g

27.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: Feblețea grătarelor de la tanti Gica! Prelinge-l pe coaste la cuptor, scufundă-n el cartofii pai și alte năzdrăvănii ori masează-l bine pe cărnuri înainte să le dai focului! Ingrediente: Prunuțe superbe, usturoi vânjos și ardei iute, prinse-n joc cu sos de soia, oțet, ulei, apă și fermecate cu ghimbir, anason stelat, scorțișoara, coriandru, cuișoare și fulgi de chilli.

Sos la flacără iuțel- Pofta focului 300 g

18.00 lei
Gramaj: 250 g Ambalare: borcan Ingrediente: suc de roșii, ardei kapia copt, ceapă, ulei de floarea soarelui, sare și fulgi de chilli.

Sos la flacără – Pofta focului 250 g

18.00 lei
Gramaj: 250 g Ambalare: borcan Ingrediente: suc de roșii, ardei kapia copt, ceapă, ulei de floarea soarelui, sare.

Tocana pofticioșilor – Pofta focului 300g

17.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Ingrediente: ceapă, roșii, gogoșari, morcov, orez, ulei, sare.

Vraja busuiocului – Pofta focului 300 g

18.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: Ingredientele iubite cu foc de fâșneața tanti Gica învârtit vânjos într-o nebunie de sos, cu un gust de care n-ai să te mai poți sătura. Bun tare ca sos de paste sau pentru pizza ori folosit ca bază pentru alte mâncăruri. Ingrediente: suc de roșii, roșii zdrobite, ardei kapia, ceapă, morcov, usturoi, ulei, sare, piper, busuioc.

Vraja busuiocului iuțel – Pofta focului 300 g

19.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: Ingredientele iubite cu foc de fâșneața tanti Gica învârtit vânjos într-o nebunie de sos, cu un gust de care n-ai să te mai poți sătura. Bun tare ca sos de paste sau pentru pizza ori folosit ca bază pentru alte mâncăruri. Ingrediente: suc de roșii, roșii zdrobite, ardei kapia, ceapă, morcov, usturoi, ulei, sare, piper, busuioc și fulgi de chilli.

Tanti Gica, sufletul din spatele afecerii de familie Pofta Focului din Iași, face zacuști cu patalama la mână. Da, da, în 2017, harnica femeie a dat fuga la Minister și a obținut atestat de produs tradițional pentru zacuștile ei de vinete și gogoșari, de ghebe, de hribi și pentru dulceața sa de nuci verzi. Acuma, patalamaua ca patalamaua, dar tot gustatul și încercatul sunt de bază. Așa că poftim de le comandă de pe Nord Natural! Și, dacă tot faci comandă de la Pofta Focului, poate ți-o fi poftă și de sărmăluțe, de turte de casă, de murături sau de rață pe varză. Tanti Gica abia așteaptă să ți le gătească, cu ingrediente alese și verificate chiar de dânsa!