Afișez toate cele 9 rezultate

Arată 36

Cabanos – Bicarus 250 g

17.50 lei
Retetă consacrată românească Gramaj: 250 g Ambalare: vidată Descriere: Cabanoșii Bicarus sunt produși din carne și grăsime de porc, după o rețetă atestată. Condimentele, zvântarea și afumarea sunt atent monitorizate, contribuind la aspectul și gustul deosebit. Ingrediente: carne de porc, carne de vită, sare, piper, usturoi.

Cârnaţi Bucovina din satâr – Bicarus 400 g

22.50 lei
Gramaj: 400 g Ambalare: vidată Descriere: Carnații Bucovina din satâr sunt preparați din pulpă și slănină de porc, cu tocătura mare și trași în membrană naturală. Ingrediente: carne de porc, sare, piper, usturoi, pudră de muștar.

Cârnați crud uscați – Bicarus 150 g

13.50 lei
Gramaj: 150 g Ambalare: vidată Descriere: Cârnațul crud-uscat este o delicatesă din carne de porc, fiert, afumat și maturat. Ingrediente: carne de porc, sare, piper, usturoi, stabilizatori: polifosfat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu, colorant: carmin.

Cârnați de oaie – Bicarus 250 g

18.00 lei
Ambalare: vidată Gramaj: 250 g Ingrediente: carne de porc, carne de vită, carne de oaie, condimente naturale: sare, piper, usturoi. Descriere: produs fiert și dublu-afumat în membrană naturală.

Mix crud uscat feliat – Bicarus 100 g

10.50 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: vidată Descriere: Mix crud-uscat reprezintă o combinație între două produse: mușchi de porc crud-uscat și un salam de vită, feliate și vidate. Mușchiul crud-uscat este o delicatesă din carne de porc, afumată și maturată care rivalizează cu preparatele internaționale din familia prosciutto. Salamul de vită este fabricat din pulpă de vițel bucovinean, conținând 100% carne de vită. Se potrivesc perfect în sandviș sau pe platou. Ingrediente: carne de porc, carne de vită, condimente naturale (sare, piper, usturoi), antioxidant (ascorbat de sodiu), zaharuri, arome.

Mușchi crud uscat feliat – Bicarus 100 g

9.50 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: vidată Descriere: Muschiul crud-uscat este o delicatesă din carne de porc, afumată și maturată care rivalizează cu preparatele internaționale din familia prosciutto. Ingrediente: carne de porc, sare, condimente naturale, zaharuri (dextroză), arome.

Salam de vară extra – Bicarus 200 g

12.00 lei
Gramaj: 200 g Ambalare: vidată Ingrediente: carne de porc, carne de vită, zaharuri, atioxidant: acid ascorbic, pudră muștar, condimente naturale, arome.

Salam de vită feliat – Bicarus 100 g

9.50 lei
Gramaj: 100g Ambalare: vidat Descriere: Salamul de vită este fabricat din pulpă de vițel bucovinean, continând 100% carne de vită. Este un preparat crud-uscat, din carne roșie, asemănător preparatelor din vânat. Produsul este feliat și vidat.

Salam moldovenesc – Bicarus 350 g

19.00 lei
Gramaj: 350 g Ambalare: vidată Ingrediente: carne de porc, atioxidant: acid ascorbic, condimente naturale: usturoi, sare, pudră de muștar.