Afișez toate cele 15 rezultate

Arată 36

Dezlegare la pește – Pofta focului 300 g

32.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Ingrediente: crap mândru, ceapă bărbătoasă, morcovel, pastă de roșioare, prinse-n joc cu ulei, oțet și sare. Descriere: delicatesă artizanală din pește fiert 9 ore la cuptor, până când i se înmoaie oasele de dorul legumelor, apoi se alătura și ele și creează un gust de care n-ai cum să te mai poți sătura!

Zacuscă pătimașă cu crap mândru – Pofta focului 300 g

32.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Ingrediente: crap, ardei iuți, kapia, ceapă, pastă de roșii, ulei și sare.

Dulcegărie de cireșe amare – Pofta focului 370 g

45.00 lei
Gramaj: 370 g Ambalare: borcan Descriere: Cireșele amare iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun, la foc lent de lemne, până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura! Ingrediente: cireșe amare, zahăr, lămâie.

Dulcegărie de frăguțe – Pofta focului 200 g

49.00 lei
Gramaj: 200 g Ambalare: borcan Ingrediente: fragi, zahăr, lămâie.

Sălătucă de sfeclă cu hrean – Pofta focului 300 g

18.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Ingrediente: sfeclă roșie, hrean, oțet din vin, ulei de floarea-soarelui, sare.

Sos brun – Pofta focului 300 g

27.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: Feblețea grătarelor de la tanti Gica! Prelinge-l pe coaste la cuptor, scufundă-n el cartofii pai și alte năzdrăvănii ori masează-l bine pe cărnuri înainte să le dai focului! Ingrediente: Prunuțe superbe, usturoi vânjos și ardei iute, prinse-n joc cu sos de soia, oțet, ulei, apă și fermecate cu ghimbir, anason stelat, scorțișoară, coriandru și cuișoare.

Sos brun iuțel – Pofta focului 300 g

27.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: Feblețea grătarelor de la tanti Gica! Prelinge-l pe coaste la cuptor, scufundă-n el cartofii pai și alte năzdrăvănii ori masează-l bine pe cărnuri înainte să le dai focului! Ingrediente: Prunuțe superbe, usturoi vânjos și ardei iute, prinse-n joc cu sos de soia, oțet, ulei, apă și fermecate cu ghimbir, anason stelat, scorțișoara, coriandru, cuișoare și fulgi de chilli.

Sos la flacără iuțel- Pofta focului 300 g

18.00 lei
Gramaj: 250 g Ambalare: sticlă Ingrediente: suc de roșii, ardei kapia copt, ceapă, ulei de floarea soarelui, sare și fulgi de chilli.

Sos la flacără – Pofta focului 250 g

18.00 lei
Gramaj: 250 g Ambalare: sticlă Ingrediente: suc de roșii, ardei kapia copt, ceapă, ulei de floarea soarelui, sare.

Tocana pofticioșilor – Pofta focului 300g

19.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Ingrediente: ceapă, roșii, gogoșari, morcov, orez, ulei, sare.

Zacuscă pătimașă cu gălbiori delicați – Pofta focului 300g

29.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Ingrediente: galbiori delicați, ardei grăsuți, gogoșari vârtoși,ceapă bărbătoasă, sos de roșioare prinse-n joc cu ulei de floarea soarelui și sare.

Zacuscă pătimașă cu ghebe zvelte – Pofta focului 300g

29.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Ingrediente: ghebe zvelte, ardei grăsuți, gogoșari vârtoși,ceapă bărbătoasă, sos de roșioare prinse-n joc cu ulei de floarea soarelui și sare.

Zacuscă pătimașă cu hribi cărnoși – Pofta focului 300g

29.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Ingrediente: hribi cărnoși, ardei grăsuți, gogoșari vârtoși,ceapă bărbătoasă, sos de roșioare prinse-n joc cu ulei de floarea soarelui și sare.

Vraja busuiocului – Pofta focului 300 g

19.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: Ingredientele iubite cu foc de fâșneața tanti Gica învârtit vânjos într-o nebunie de sos, cu un gust de care n-ai să te mai poți sătura. Bun tare ca sos de paste sau pentru pizza ori folosit ca bază pentru alte mâncăruri. Ingrediente: suc de roșii, roșii zdrobite, ardei kapia, ceapă, morcov, usturoi, ulei, sare, piper, busuioc.

Vraja busuiocului iuțel – Pofta focului 300 g

19.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: Ingredientele iubite cu foc de fâșneața tanti Gica învârtit vânjos într-o nebunie de sos, cu un gust de care n-ai să te mai poți sătura. Bun tare ca sos de paste sau pentru pizza ori folosit ca bază pentru alte mâncăruri. Ingrediente: suc de roșii, roșii zdrobite, ardei kapia, ceapă, morcov, usturoi, ulei, sare, piper, busuioc și fulgi de chilli.