Abonează-te la newsletter-ul Nord Natural și fii la curent cu ultimele noastre promoții și oferte:
Produse
Afișez 49 - 96 din 495 de rezultate
Arată
36
Brânză dejun cu piper – Karpaten Milk 250 g
Brânză dejun cu schinduf – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere:Este o brânză semitare maturată timp de 4 săptămâni. Datorită schindufului gustul brânzei ne amintește de nucile coapte. Efectul schindufului asupra sănătății este remarcabil, având un conținut ridicat de antioxidanți și minerale, ajută în reglarea optimă a glicemiei, are un rol important în scăderea nivelului de colesterol. Pentru mamele care alăptează ajută la stimularea producției de lapte matern.
Brânză extramaturată Sugo – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Brânză maturată semitare cu maturare de minim 6 luni de zile, preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat, provenit de pe pășunile montane doar în timpul verii. Are gust puternic, caracteristic. La suprafață este ușor gălbuie, crusta este groasă, având o consitență mai uscată. În această specialitate de brânză extramaturată se îmbină aromele specifice ale plantelor medicinale care se găsesc pe pășunile montane.
Brânză extramaturată Tekeroi – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Specialitate preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat pe baza unei rețete proprii. La suprafață este ușor maronie, secțiunea este închisă, arareori prezintă orificii.
Aparține categoriei de brânză maturată cu consistență mai tare, cu aromă caracteristică maturată, cu gust intens. Se consumă după minim 6 luni de maturare, timp în care capătă gustul și aroma caracteristică, dar procesul de maturare poate dura chiar până la un an.
Prin maturare pasta brânzei devine ușor casantă având o consistență mai uscată. Brânză extramaturată Tekerői este preferata consumatorilor dintre brânzeturile extramaturate.
Brânză extrmaturată Tilsit – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Brânză maturată semitare, preparată din lapte de vacă pasteurizat. Are suprafața galben roșiatică, crusta subțire, prin secționare se pot observa orificii mici și medii de mărimea boabelor de piper. Are consistență elastică și culoare ușor gălbuie. Este o brânză cu aromă intensă, supusă unei maturări atât interioare cât și exterioare. Maturarea exterioară este asigurată de o cultură specială, care îi conferă gustul și aroma caracteristică de Tilsit. După spălarea acestui strat se aplică un strat subțire de ceară, care oprește procesul de maturare. De obicei brânza Tilsit se supune unei maturări de 4-5 săptămâni, însă printr-o maturare mai lungă de 3 luni dobândește o aromă specifică și mai intensă. Celor care preferă un gust puternic le recomandăm brânza cu maturare mai lungă. Consumul a circa 100 de grame de brânză maturată poate asigura chiar și până la 35-40% din necesarul zilnic de proteine.
Brânză maturată afumată – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Este preparată din lapte de vacă integral, fiind maturată 4-5 săptămâni, după care este afumată cu fum natural de fag, în afumătoare tradițională. Nu conține nici un fel de aromă (nici aromă de fum), conservanți sau aditivi, sarea fiind singurul conservant. Gustul afumat iese perfect în evidență, chiar dacă nu este dominant, fiind mai degrabă un gust discret secundar.
Brânză maturată Cheddar – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Provine din Sud-vestul Angliei, din Ducatul Somerset. Și-a căpătat denumirea după orașul Cheddar din ducat, presupusul loc natal al brânzei. A fost preparată încă din sec. al 16-lea, iar din secolul al 19-lea se prepară cu tehnologie mecanizată. Trece printr-un proces de maturare de minim 45-60 de zile, are o culoare portocalie, este o brânză semitare obținută din lapte de vacă degresat.
Brânză maturată cu trufe – Karpaten Milk 250 g
Brânză maturată Havasi – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Specialitate de brânză cu maturare de peste 60 de zile preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat, provenit de pe pășunile montane. Suprafața este ușor maronie, secțiunea prezintă orificii rare. Are gust ușor dulceag, care seamănă cu gustul miezului de nucă. Are conținut redus de grăsimi, ideal pentru cei care încearcă să evite un aport excesiv de calorii.
Brânză maturată pentru ceai – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Brânza pentru ceai se prepară din lapte de vacă pasteurizat, iar textura brânzei are o consistență puțin mai moale, aproape cremoasă. Este maturată 4 săptămâni, fiind caracterizată printr-o prospețime ușor acrișoară. Are gust discret, este o alegere perfectă pentru mic dejun sau o gustare, de unde și numele. Consumând-o cu un ceai ne asigură suficientă energie pentru un început de zi echilibrat.
Brânză maturată semitare Trapist – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Brânza Trapist este o brânză semitare preparată din lapte de vacă pasteurizat, care trece printr-un proces de maturare interioară de 4-5 săptămâni, suprafața fiind ușor gălbuie, crusta subțire, secțiunea prezintând orificii mărunte. Provenind din sudul Franței, este în prezent cel mai îndrăgit sortiment de brânză în Ungaria. Este o brânză cu aromă discretă, de consistență elastică. Neavând gust și miros foarte intens, acest sortiment de brânză este recomandat și celor care abia încep să descopere varietățile de brânzeturi.
Brânza maturată Tekeroi – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Specialitate preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat pe baza unei rețete proprii. La suprafață este ușor maronie, secțiunea este închisă, arareori prezintă orificii. Aparține categoriei de brânză maturată cu consistență mai tare, cu pasta ușor elastică, cu aromă caracteristică maturată. Se consumă după minim 60 de zile de maturare. Brânza cu consistență tare este una dintre cele mai bune surse naturale de calciu pentru organismul uman, 50-60 de grame de brânză tare asigură 40% din necesarul zilnic de calciu.
Brânză maturată Tilsit – Karpaten Milk 250 g
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Specialitate preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat pe baza unei rețete proprii. La suprafață este ușor maronie, secțiunea este închisă, arareori prezintă orificii. Aparține categoriei de brânză maturată cu consistență mai tare, cu pasta ușor elastică, cu aromă caracteristică maturată. Se consumă după minim 60 de zile de maturare. Brânza cu consistență tare este una dintre cele mai bune surse naturale de calciu pentru organismul uman, 50-60 de grame de brânză tare asigură 40% din necesarul zilnic de calciu.
Cabanos – Bicarus 250 g
Retetă consacrată românească
Gramaj: 250 g
Ambalare: vidată
Descriere: Cabanoșii Bicarus sunt produși din carne și grăsime de porc, după o rețetă atestată. Condimentele, zvântarea și afumarea sunt atent monitorizate, contribuind la aspectul și gustul deosebit.
Ingrediente: carne de porc, carne de vită, sare, piper, usturoi.
Cabanos crud uscat picant – Strămoșia 300 g
Cârnați sticks – Casa Danilevici 250 g
Ceai de mentă – Leacuri din Bucovina 20 x 2g
Ceai de soc – Leacuri din Bucovina 20 x 2g
100% natural
Gramaj: 20 x 2g
Ambalaj: plic
Conținut: 100% soc.
Acțiuni: Preparatele din flori de soc au acțiune imunostimulantă, antitusivă și emolientă. Se utilizează ca adjuvant la buna funcționare a rinichilor, ajută la menținerea greutății corporale în limite normale, poate fi un înlocuitor natural al paracetamolului/aspirinei, administrat în stările febrile.
Costiță coaptă – Strămoșia 300g
Piept de porc crud – uscat – Codrul Boieresc 100 g
Ruladă festivă – Casa Danilevici 400 g
Cabanos – Casa Danilevici 200 g
Cadou Dulce – Nord Natural
Cadou Vegan – Nord Natural
Conține:
- Sirop de afine – Casa Deia 440 ml
- Dulceață de afine – Casa Deia 300 g
- Căpiații de drag – Pofta focului 300g
- Tocana pofticioșilor – Pofta focului 300g
- Chec vegan cu ciocolată – tanti Vera 300 g
- Crackers cu oregano – Bisou 100 g
- Mere deshidratate – Tanola 60 g
- Spirale Grădinărești colorate integrale fără ou 200 g