Arată 36

Cașcaval cu chimen – Zada 300 g

24.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), chimen, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval cu ierburi aromatice și piper – Zada 300 g

24.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Descriere: Cașcavalul cu verdețuri este o varietate de branză maturată câteva luni îmbogățită cu diverse verdețuri din Bucovina. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), mărar, pătrunjel, oregao, piper, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval cu lapte de oaie – Zada 300 g

42.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidată Ingrediente: Produs din lapte de oaie 55 % și vacă 45 %, prin opărirea cașului. Conține lactoză din lapte, culturi lactice, sare, cheag. Nimic altceva!

Cașcaval cu nucă – Zada 300 g

25.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Descriere: Cașcavalul cu nucă este o delicatesă care se adresează gurmanzilor și celor ce doresc să exploreze gusturi deosebite. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), miez de nucă, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval din lapte de capră – Zada 300g

33.00 lei
Gramaj: 300g Ambalare: vidata Descriere: Cascavalul cu lapte de capra este fabricat din lapte provenit de la ferme din depresiunea Radautiului. Zvantat si maturat la temperatura controlata, nu potae lipsi de pe masa celor care doresc o experienta culinara deosebita. Ingrediente: Lapte de capră 55 % și lapte de vacă 45 % (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte crud de vacă și capră. Nimic altceva!

ŞVAIŢER – Ținutul Călimanilor 250 g

38.00 lei
Gramaj: 250 g Descriere: Șvaițerul este o specialitate fină de brânză, fiind produs din lapte nepasteurizat, păstrat la maturat cel puţin 90 de zile, întors zilnic de pe o parte pe alta şi dat cu saramură. Şvaiţerul este preparat după o rețetă tradițională elveţiană adusă în Bucovina de aproape 200 de ani.

Cașcaval cu usturoi și busuioc – Zada 300 g

24.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Descriere: Cașcavalul cu usturoi și busuioc înglobează două plante tradiționale în zona Rădăuți - Horodnic. Gustul foarte aromat este potrivit pentru aperitive și rețete inedite. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), usturoi pulbere, busuioc, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval maturat – Zada 400 g

31.50 lei
Gramaj: 400 g Ambalare: vidat Descriere: Cascavalul maturat produs din lapte de vacă din zona Rădăuți, reține și îmbogățește aroma florilor de pe pășunile curate ale Bucovinei. De-a lungul săptămânilor de maturare, roțile de caș sunt menținute la temperatură și umiditate controlată, și întoarse cu grijă de pe o parte pe alta, iar la intervale regulate sunt spălate cu saramură. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval cu piper – Zada 300 g

25.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Descriere: Acest produs este destinat amatorilor de gust picant/ iute, îmbinând aroma unui cascaval maturat cu piperul mozaic: negru, alb, roșu și verde. Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), piper negru, verde și roșu, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Cașcaval iepuraș – Zada 320 g

33.50 lei
Gramaj: 320 g Ambalare: vidată Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte crud de vacă.

Cașcaval mieluț – Zada 350 g

33.50 lei
Gramaj: 350 g Ambalare: vidată Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte crud de vacă.

Mozarella – Mălinul 320 g

16.00 lei
Gramaj: 320 g Ambalare: vidată Descriere: Din laptele de vacă provenit de pe pășunile legendarei comune Mălini, familia Ștefănoaie a învățat de la brânzari italieni să prepare o brânză opărită după rețeta strămoșilor noștri români. Ingrediente: produs cu pastă filată, din lapte de vacă pasteurizat.

Brânză maturată Măieriș -Tinutul Călimanilor 250 g

38.50 lei
Gramaj: 250 g Descriere: Măierișul este o brânză semitare, din lapte nenormalizat de vacă, cu o pastă untoasă. Roțile de aproximativ 5 kg trec printr-o perioadă minimă de maturare de 3 luni, timp în care sunt păstrate în camere cu temperatură și umiditate controlată. La începutul perioadei, sunt întoarse și spălate zilnic cu saramură, iar mai apoi procedeul se rărește până la a fi spălate de două ori pe săptămână. Laptele de cea mai bună calitate, obținut de la vacile care au păscut și au fost hrănite cu fân din flora de munte, este prelucrat artizanal, în cazane de cupru.

Măierișul poate fi servit ca aperitiv, feliat, dar se pretează foarte bine și la topire. Nu este foarte greu de asortat, potrivindu-se bine lângă mai orice: cartofi fierți, legume, carne, dar trebuie neapărat să vină la pachet cu un pahar de vin, o atmosferă relaxată și o vorbă bună. Este o sursă bogată de calciu, proteine și vitamina A.

Brânză maturată de munte „Călimani” – 250 g

33.00 lei
Gramaj: 250 g Descriere: brânza maturată de munte "Călimani" este produsă în Neagra Șarului, din lapte proaspăt de vacă. Ingrediente: lapte de vacă pasteurizat 30% și fermentat.

Cremă finuță din brânzică de capră – Pui de Drag 250 g

22.00 lei
Gramaj: 250 g Ambalare: borcan Ingrediente: 100% lapte natural de capră pasteurizat la temperatură joasă, culturi lactice selecționate.

Iaurt finuț de capră – Pui de drag 330 g

12.00 lei

Gramaj: 330 g

Ambalare: borcan

Ingrediente: 100% lapte natural de capră neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă, culturi lactice selecționate.

Kefir – Pui de Drag 330 g

12.00 lei

Gramaj: 330 g

Ambalare: sticlă

Ingrediente: 100% lapte natural de capră pasteurizat la temperatură înaltă, culturi lactice selecționate.

Telemea de vacă – Mălinul 400g

19.50 lei
Gramaj: 400g Ambalare: vidată Descriere: Telemeaua de vacă Mălinul, este fină, are un gust complet și contine o cantitate scăzută de sare. Poate fi consumată ca atare sau în salate ca un înlocuitor nobil al brânzei tip Feta.