Nod natural Hub

Nord Natural Hub

Tot mai mulți consumatori sunt preocupați de un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentație naturală, produsele locale și tradiționale având o pondere tot mai însemnată în dieta tuturor. Din dorința de a veni în întâmpinarea acestor preocupări, s-a născut acest proiect şi magazinul www.NordNatural.ro, prin care să vă oferim o alternativă la alimentele convenționale și de volum promovate de marile companii. Ne mândrim cu produse românești, sănătoase, gustoase, la un preț corect.

Nord Natural Hub vă aduce acasă produse autentice din Bucovina: brânzeturi, preparate din carne, păstrăv, dulcețuri și siropuri, inegalabilii cozonaci și multe altele.

Nord Natural reprezintă o punte între micii agricultori şi procesatorii locali şi consumatorii urbani care doresc să aibă acces la produse autentice româneşti, locale, tradiţionale, sănătoase şi gustoase în acelaşi timp. Furnizorii Nord Natural reprezintă mici afaceri locale și familiale din sectorul agro-alimentar care folosesc ingrediente locale și rețete străvechi punând multă pasiune în tot ceea ce întreprind.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.