Afișez toate cele 24 de rezultate

Arată 36

Cabanos – Casa Danilevici 200 g

19.00 lei
Gramaj: 200 g Ambalare: vidată Descriere: Cabanosul Danilevici este produs din carne și slănină de porc, carne de vită, fiert și afumat cu lemn de fag. Ingrediente: carne de porc calitatea I, carne de vită, piper, usturoi, sare cu nitriți (Cacica).

Cârnați boierești – Casa Danilevici 300 g

18.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidată Descriere: produs din carne în membrană naturală, fiert și afumat. Ingrediente: carne de porc calitatea I, carne de vită calitatea I, slănină, usturoi, piper, sare cu nitriți (Cacica).

Cârnăciori subțiri patricieni – Casa Danilevici 700 g

34.50 lei
Gramaj: 700 g Ambalare: caserolă înfoliată Ingrediente: carne vită, carne de porc, slănină, usturoi, piper, sare cu nitriți (Cacica).

Crenvurști de porc – Casa Danilevici 300 g

15.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Descriere și ingrediente: La Casa Danilevici crenvurştii se prepară doar din pulpă de porc şi de vităslănină de calitate și condimente (sare cu nitriți Cacica, piper, usturoi, enibahar, coriandru), puşi în membrană naturală, prefierţi și apoi afumați tradiţional cu lemn de fag, până ce devin arămii.

Ceafă de porc afumată – Casa Danilevici 200 g

18.00 lei
Gramaj: 200 g Ambalare: vidată Descriere: Ceafa afumată este un produs din carne de porc, marinat în baiț cu usturoi și mirodenii, care se dă la fum de lemn. Ingrediente: ceafă de porc, ienupăr, sare cu nitrit (Cacica), piper, usturoi, boabe ienupăr.

Gușă afumată – Casa Danilevici 500 g

18.50 lei
Gramaj: 500 g Ambalare: vidată Ingrediente: gușă de porc, sare cu nitrit (Cacica), piper, usturoi, boia. Produs din carne fiert și afumat.

Mix pastramă feliată – Casa Danilevici 100 g

14.00 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: vidată Ingrediente: pulpă porc, pulpă curcan, pulpă mânzat, sare, usturoi, piper.

Aperitiv feliat – Casa Danilevici 100 g

14.00 lei
Gramaj: 100 g Ambalare: vidată Ingrediente: mușchi de porc, piept de porc, ceafă de porc, piper, usturoi, enibahar, boia, sare.

Mușchi Alpin – Casa Danilevici 300 g

25.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Conține: cotlet de porc, rozmarin, coriandru, nucușoară, cimbru, foi de dafin, piper, sare cu nitrit (Cacica).

Mușchi file afumat – Casa Danilevici 300 g

25.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidată Descriere: Mușchiul file afumat este preparat din cotlet de porc și, ca toate celelate produse din carne promovate de Nord Natural, nu este injectat cu saramură și arome artificiale. Ingrediente: cotlet de porc, sare cu nitrit (Cacica). Produs din carne, afumat.

Mușchi la cuptor – Casa Danilevici 250 g

25.00 lei
Gramaj: 250 g Ambalare: vidată Ingrediente: cotlet de porc, sare cu nitrit (Cacica), usturoi, piper. Produs din carne afumat.

Mușchiuleț Montana – Casa Danilevici 300 g

25.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidată Descriere: Mușchiulețul Montana este o delicatesă din carne fina de porc, marinată în baiț cu usturoi și mirodenii, care se dă la fum de lemn Ingrediente: Cotlet de porc, sare cu nitrit (Cacica), usturoi, piper. Produs din carne, afumat.

Mușchi țigănesc – Casa Danilevici 350 g

29.50 lei
Gramaj: 350 g Ambalare: vidată Descriere: În rețeta mușchiului țigănesc sunt incluse: cotlet de porc, sânge și mirodenii. Produsul este înfășurat ca pe vremuri, în sfoară de cânepă. Ingrediente: cotlet de porc, sare cu nitrit (Cacica), sânge. Produs din carne, afumat.

Pastramă de curcan – Fabrica de fum 240 g

28.00 lei
Gramaj: 240 g Ambalare: vidată Descriere: Pastrama de curcan este un produs alimentar "light", preferat de copii, tineri și persoanele care urmează o dietă alimentară. La prepararea pastramei de curcan Fabrica de Fum este folosit pieptul proaspăt de curcan (necongelat), rețeta proprie de baiț și afumătoarea tradițională. Ingrediente: piept de curcan, sare, condimente. Fum natural de lemn.

Pastramă de porc – Casa Danilevici 300 g

22.00 lei
Gramaj: 400g Ambalare: vidată Descriere: Pastramă de porc se prepară din carne atent selecționată, păstrată într-un baiț cu usturoi și mirodenii iar apoi zvântată și afumată.

Pastramă de vițel – Casa Danilevici 250 g

25.00 lei
Gramaj: 250g Ambalare: vidată Descriere: Pastrama de vițel este produsă din carne de mânzat crescut în Bucovina, menținută în baiț cu mirodenii și afumată la rece.

Leberkeze (cozonac de carne) – Casa Danilevici 350 g

19.00 lei
Gramaj: 350 g Ambalare: vidată Descriere: Leberkeze este un cozonac de carne, acesta se poate mânca ușor încălzit dar și rece cu salata  sau de ce nu, într-o chiflă proaspătă pe post de mezel. Ingrediente: carne de vită, carne de porc, pulpă de vită, pulpă de porc, enibahar, piper, sare cu nitrit (Cacica).

Salam în crustă de piper – Casa Danilevici 300 g

22.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: vidat Ingrediente: carne de vită calitatea II, slănină, carne de porc, tripolifosfat, piper, boia dulce, sare cu nitrit.

Salam poiana cu șuncă – Casa Danilevici 350 g

19.50 lei
Gramaj: 350g Ambalare: vidată Descriere: Produs din pulpă de porc autohton, după o rețetă tradițională a familiei Danilevici. Ingrediente: carne de vită, carne de porc, slănină tare, piper, usturoi, enibahar, tripolifosfat, sare cu nitrit (Cacica). Produs din carne fiert și afumat.

Slănină afumată – Casa Danilevici 400 g

18.00 lei
Slănina afumată este un produs din carne de porc, afumat natural cu fum de lemn. Ambalare: vidat; Gramaj: 400 g; Ingrediente: slănină de porc, sare cu nitriți.

Șunculiță țărănească – Casa Danilevici 250 g

17.50 lei
Gramaj: 250g Ambalare: vidată Ingrediente: pulpă de porc cu slăninuță, sare cu nitrit. Produs din carne fiert și afumat.

Tochitură Bucovineană – Casa Danilevici 400 g

23.50 lei
Gramaj: 400 g Ambalare: vidată Conține: cârnați de casă, costiță afumată, pulpă de porc, untură. Recomandare: Se poate găti la tigaie sau la ceaun cu puțin usturoi și se servește caldă cu mămăliguță aburindă și brânză maturată rasă.

Mititei de Gura Humorului – Casa Danilevici 500 g

31.00 lei
Gramaj: 500 g Ambalare: caserolă înfoliată Descriere: micii produși la Casa Danilevici sunt preparați cu preponderență din carne de vită proaspătă (75%), tocată și atent selecționată la care se adaugă slănină de porc, sare Cacica, piper, usturoi, cimbru și bicarbonat. Rețeta Danilevici este concepută de așa natură astfel încât micii să își păstreze peste 80% din dimensiune atunci când sunt gătiți la grill.

Crenvurști de curcan – Strămoșia 300 g

18.00 lei

Gramaj: 300 g

Ambalare: vidat

Descriere și ingrediente: crenvurşti preparați din carne de curcan 75%, grăsime porc 20%, condimente, sare puşi în membrană comestibilă. Produs fier și afumat.