CASA DANILEVICI
Ingredientul principal al preparatelor producătorilor locali nu apare neapărat pe etichetă. Dar ți-l zicem noi. Este dragostea cu care sunt făcute. Și această dragoste nu e de ieri, de azi. E de când lumea. Nu altfel stau lucrurile în cazul Casei Danilevici, o afacere de familie în care dragostea pentru lucrurile bune și bine făcute s-a transmis din generație în generație. Casa Danilevici face cabanoși, cârnaţi boiereşti, crenvurşti de curcan/ porc, ceafă de porc afumată, mici de casă, muşchi alpin, pastramă de curcan/porc/raţă/viţel folosind numai și numai materie primă de la micii fermieri din zona Gura Humorului – o cutumă de la care familia Danilevici nu se abate nici să-i pici cu ceară. Cum nu se abate nici de la afumarea produselor doar cu fum de lemne. Cum ziceam, dragoste pentru lucrurile bine făcute.