Afișez toate cele 24 de rezultate

Arată 36

Magiun de prune – Casa Deia 315 g

23.50 lei
Gramaj: 315 g Ambalare: borcan Descriere: Magiun de prune 100% natural cu aromă și gust deosebite, obținut din prune proaspete, românești. Cu gust dulce-acrișor și aromă bogată, proaspătă și revigorantă, magiunul de prune regleaza digestia sși tranzitul intestinal; este foarte hrănitor și sănătos, o foarte bună sursă de fibre și un puternic antioxidant. Magiunul nu conține zahăr, îndulcitori naturali sau artificiali, arome, conservanți sau coloranți adăugați.

Dulceață de afine – Casa Deia 300 g

23.50 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: Preparata din afine salbatice din zona montana, dulceata de afine poate fi consumata ca atare sau ca ingredient in prajituri si diverse traditionale precum papansi sau clatite. Ingrediente: afine, zeamă de lămâie, zahăr.

Dulceaţă de ardei iuţi – Casa Deia 240 g

23.00 lei
Gramaj: 240 g Ambalare: borcan Descriere: Dulceață de ardei iute poate fi folosită ca sos pentru preparatele din carne, sau poate înlocui ketchup-ul sau alte sosuri picante. Ingrediente: ardei iuți, zeamă de lămâie, zahăr.

Dulceață de căpșuni – Casa Deia – 314 g

21.00 lei
Gramaj: 314 g Ambalare: borcan Ingrediente: căpșuni, lămâie, zahăr.

Dulceață de cătină – Casa Deia 220 g

20.50 lei
Gramaj: 220 g Ambalare: borcan Descriere: Dulceața de catină este preferată de amatorii de gust acrișor. Se poate folosi în amestec cu produse apicole (miere, polen, propolis) pentru tonifiere și întărirea imunității. Ingrediente: cătină, zeamă de lămâie, zahăr.

Dulceață de cireșe cu aromă de mentă – Casa Deia 250 g

20.00 lei
Gramaj: 250g Ambalare: borcan Ingrediente: cireșe galbene, lămâie, zahăr, aromă de mentă.

Dulceață de cireșe cu aromă de pelin – Casa Deia 250 g

22.00 lei
Gramaj: 250g Ambalare: borcan Ingrediente: cireșe roși, lămâie, zahăr, aromă de pelin.

Dulceață de merișoare – Casa Deia 300 g

21.00 lei
Gramaj: 300 g Ambalare: borcan Descriere: Dulceata de merisoare este recomandata celor care prefera combinatiile dulce-acru. Fiind bogata in vitamina C este recomandata in mic-dejunul copiilor. Ingrediente: merișoare, zeamă de lămâie, zahăr.

Dulceață de nuci – Casa Deia 230 g

25.50 lei
Gramaj: 230 g Ambalare: borcan Descriere: Dulceață de nuci verzi se pregătește după o rețetă tradițională complexă, fiind un produs preferat de gurmanzii și amatorii de specialități fine. Ingrediente: nuci verzi, zeamă de lămâie, zahăr.

Dulceață de trandafir – Casa Deia 240 g

20.50 lei
Gramaj: 240 g Ambalare: borcan Descriere: Dulceață din petale de trandafir este desprinsă din caietul de rețete ale bunicilor. Ingrediente: Trandafir, zeamă de lămâie, zahăr.

Dulceață de vișine – Casa Deia 314 g

22.00 lei
Gramaj: 314 g Ambalare: borcan Ingrediente: vișine, zeamă de lămâie, zahăr.

Dulceață de zmeură – Casa Deia 300 g

25.50 lei
Gramaj: 300g Ambalare: borcan Descriere: Dulceața de zmeură este preparată din fructe sălbatice colectate din luminișurile padurilor montane. Are un gust aromat complex și se pretează la rețete complexe de dulciuri sau ca toping pe înghețată sau cheesecake. Ingrediente: zmeură, zeamă de lămâie, zahăr.

Zacuscă cu gălbiori – Casa Deia 315 g

28.00 lei
Gramaj: 315 g Ambalare: borcan Ingrediente: gălbiori, ardei kapia copți, gogoșari, ceapă, morcovi, miere, roșii, ulei, sare, piper.

Zacuscă cu ghebe – Casa Deia 300 g

28.00 lei
Gramaj: 300g Ambalare: borcan Descriere: Ghebele sunt niste ciuperci gustoase, care cresc în buchete la venirea primei brume pe buturugile acoperite de muschi și licheni. Ghebele au o carne mai fermă și un gust mai delicat.

Zacuscă de fasole – Casa Deia 300g

25.00 lei
Gramaj: 300g Ambalare: borcan Descriere: Ardeii și gogoșarii sunt copți pe jar, iar ceapa și morcovii se călesc în uleiul încins. Boabele de fasole, bulionul de rosii, foile de dafin și boabele de piper completează rețeta străveche a bunicii.

Zacuscă de hribi – Casa Deia 315 g

28.00 lei
Gramaj: 300g Ambalare: borcan Descriere: Zacusca de hribi conține ciuperci culese din pădurile montane de brad, ardei, roșii, ceapă, ulei și mirodenii. Legumele sunt coapte la foc domol de lemne.

Zacuscă de țelină – Casa Deia 300 g

25.00 lei
Gramaj: 300g Ambalare: borcan Ingrediente: țelină, ardei kapia copți, gogoșari, ceapă, morovi, roșii, condimente, ulei.

Zacuscă de vinete – Casa Deia 300g

22.00 lei
Gramaj: 300g Ambalare: borcan Descriere: Vinetele și gogoșarii sunt coapte pe jar, iar ceapa și morcovii se călesc în uleiul încins. Bulionul de roșii, foile de dafin și boabele de piper completează rețeta străveche a bunicii, iar proporțiile acestora conține secretul fiecărei gospodine. Se recomandă vegetarienilor sau persoanelor care țin post.

Sirop de afine – Casa Deia 440 ml

23.50 lei

Gramaj: 440 ml

Ambalare: sticlă

Ingrediente: afine, lămâie, zahăr.

Sirop de brad – Casa Deia 440 ml

23.00 lei

Gramaj: 440 ml

Ambalare: sticlă

Descriere: Siropul de brad este preparat în timpul primăverii din muguri fragezi de brad, macerați și fierți câteva ore la foc mic. Cu adaos echilibrat de zahăr. Uleiurile volatile, vitaminele și mineralele din acest produs constituie adjuvanți în cazul infecțiilor căilor respiratorii, răceli și gripă, siropul de brad fiind considerat și un produs terapeutic.

Sirop de cătină – Casa Deia 440 ml

24.00 lei

Gramaj: 440ml

Ambalare: sticla

Descriere: Siropul de catina, considerat un super-aliment datorita continutului ridicat de vitamina A, C si uleiuri esentiale. Inlocuieste cu succes polivitaminele si mineralele de sinteza. Siropul conţine doar fructe, zahăr şi zeamă de lămîie.

Sirop de merisoare – Casa Deia 440 ml

23.50 lei

Gramaj: 440ml

Ambalare: sticla

Descriere: Merisorul, numit si afinul rosu, este un fruct salbatic al zonei montane, bogat in vitamina C, cu un gust acrisor, recomandat in cazul infectiilor urinare si sindromul febril. Siropul conţine doar fructe, zahăr şi zeamă de lămîie.

Sirop de trandafir – Casa-Deia 440 ml

22.00 lei

Gramaj: 440ml

Ambalare: sticla

Descriere: Preparat din soiuri parfumate de trandafiri, acest produs este recomandat iubitorilor de arome fine si a gusturilor clasice. Siropul conţine doar petale de trandafiri, zahăr şi zeamă de lămîie.

Sirop de zmeură – Casa Deia 440 ml

23.50 lei

Gramaj: 440 ml

Ambalare: sticlă

Descriere: Siropul de zmeură este produs din zmeură salbatică culeasă în zona montană, aromată și pură. Are un gust intens și răcoritor, putând fi folosit ca toping pentru prăjituri sau înghetată, sau ca tonic, în combinație cu apă minerală după efort fizic intens. Siropul conţine doar fructe, zahăr şi zeamă de lămâie.