Afișez toate cele 5 rezultate

Arată 36

Urdă – Deluț 400g

14.50 lei
Gramaj: 400g Ambalare: vidată Descriere: Urda Deluț este un produs dietetic, sărac în grăsimi și bogat în albumine, minerale și vitamine. Zerul se dă în clocot pe un foc iute de lemn de brad, iar urda este culeasă de la suprafață.

Branză frământată – Deluț 400 g

22.50 lei
Gramaj: 400 g Ambalare: vidată Descriere: branză frământată este fabricată din lapte de vacă după o rețetă tradițională din Fundu Moldovei. Cașcavalul maturat se mărunțește și se frământă cu puțină sare fiind potrivit pentru rețete tradiționale precum mămăliguța, paste, bulz ciobănesc sau în tradiționala combinație cu slănină și ceapă. Ingrediente: produs obținut din lapte de vacă, sare maxim 1,33%.

Cașcaval afumat – Deluț 500 g

31.00 lei
Gramaj: 500 g Ambalare: vidată Descriere: cascavalul afumat Deluț se prepară din lapte de vacă, dupa aceeași rețetă ca și cea a cascavalului natur, după care se afumă ușor la fum de rumeguș de brad. Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 0.5%.

Caș dospit – Deluț 330 g

18.50 lei
Gramaj: 330 g Ambalare: vidat Descriere: caș dospit produs în Bucovina din lapte proaspăt de vacă, zvântat și semimaturat în fabrica de lactate tradiționale a familiei Ursu din satul Deluț, comuna Fundu Moldovei. Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 0.5%.

Cașcaval natur – Deluț 500 g

31.00 lei
Gramaj: 500 g Ambalare: vidat Descriere: Cașcavalul Deluț este produs de familia Ursu după o rețetă transmisă din generație în generație, pe un vârf de munte de deasupra apei Modovei, din lapte de vacă din ferma proprie și de la câteva ferme familiale învecinate. Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 2.5%.