Nod natural Hub

10 produse cu ștaif pentru o toamna savuroasă

În acest articol vă recomandăm câteva produse cu ștaif, adică bunătăți pe care noi le considerăm mai speciale! Asta datorită faptului că sunt rețete originale realizate cu drag de producătorii locali din Bucovina:

  1. Cremă cu dulceață de afine din brânzică de capră – Pui de Drag 250 g 100% lapte natural de capră pasteurizat la temperatură joasă, culturi lactice selecționate, dulceață de afine.
  2. Zacuscă cu conopidă – Casa Deia 315 g
  3. Ciocolată de casă asortată la cutie- Pale 240 g – Ciocolată de casă asortată preparată doar din ingrediente naturale și cu multă dragoste! În sortimentul acesta se regăsesc următoarele variante de ciocolată: simplă cu cacao, ciocolată albă cu fistic, ciocolată cu lavandă și ciocolată albă cu merișoare.
  4. Păstură de albine – Taină vie 150 g – Păstura de albine este un polen predigerat, de aceea este mai ușor de consumat și de asimilat de organism. Conține proteine, glucide, lipide, aminoacizi, vitamine din grupul B, vitaminele D, E, C, K, provitamina A, 27 de minerale, un factor antibiotic, un factor de creștere, hormoni naturali și enzime. Produs 100% natural.
  5. Dulceață de cireșe cu aromă de mentă – Casa Deia 250 g
  6. Suc natural de măr, morcov și sfeclă roșie – SANDU CIPRIAN 3 L
  7. Vin Cabernet Franc – Bauer 750 ml
  8. Păstrăv Cutreietor – Vale Putna 210 g
  9. Mușchi Alpin – Casa Danilevici 300 g
  10. Pastramă de mistreț – Diana Transilvania – delicatese artizanale 150 g

Nord Natural Hub selectează pentru dumneavoastră şi vă propune să gustaţi cele mai bune produse locale din Bucovina. Te invităm să te lași pradă savorilor bucovinene!

Pentru comenzi peste 250 lei transportul este gratuit!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *